Illustratie van: Henk 1120

Van drop-out tot succesvol bestuurder: zo verliep de carrière van boeren- en tuindersvoorman Sjaak van der Tak (67)

Keihard werken was zijn devies, maar het kostte Sjaak van der Tak (67) zijn huwelijk. ‘Ik ben rustiger geworden. Zoeken naar verbinding is nu mijn motto.’

Boerenvoorman Sjaak van der Tak stond in de frontlinie van boerenprotesten, poogde een landbouwakkoord te sluiten, maar wist niet te doorbreken dat boeren en overheid lijnrecht tegenover staan. De LTO-voorzitter zwaait volgende week af, en zegt zelf dat het bewust negeren van een extra ’advies’ van stikstofbemiddelaar Johan Remkes één van de redenen was om het landbouwakkoord niet te ondertekenen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid , huwelijk , remkes , sjaak van der tak , boerenprotesten en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0