Van der Plas sneert naar VVD om keuze om alleen te gedogen

Caroline van der Plas (BBB) vindt dat de VVD de kiezer heeft "teleurgesteld" met de mededeling om een rechts kabinet alleen als gedoogpartner mogelijk te maken, al benoemt ze de partij niet expliciet. Nog geen 48 uur na de verkiezingen leek het volgens Van der Plas vooral te gaan over de vraag welke partij als eerste aangaf "niet met die of die te gaan". VVD-leider Dilan Yeşilgöz maakte haar keuze om alleen te gedogen twee dagen na de verkiezingen bekend, nog voordat de verkennende gesprekken waren begonnen.

Deel dit topic

Reacties

+9
George
En ze heeft gelijk.
+2
mlkvhoudr
@George het is allrmaal een spelletje en ik zal jullie vast verklappen hoe het gaat aflopen, er word eerst heel lang gedraald dat de vvd echt niet in het ksbinet wil en alleen gedoogsteun wil geven, op een gegeven moment zijn ze inhoudelijk er overal over uit, maar ja die rottige gedoofsteun en dan bied wilders yesilgoz aan dat zij de eerste vrouwelijke premier mag worden en dan gaat de vvd t kabinet in
+2
-Jan-
@mlkvhoudr Als je gelijk krijgt mag je minister van binnenlandse zaken worden
+1
Realisme
@-Jan- hoor je de hele dag op het binnenhof: TSJAKKA!!! 😜
+1
Nevergiveup
@mlkvhoudr ik vind best
+2
casev2
Vvd heeft omtzigt een hak willen zetten door dit zo snel te doen. Anders had hij het gedaan...
+2
Erik1979.
Het mooiste is toch een zaken kabinet. Als Wilders zijn positie af zou staan aan Mona Keijzer dan kan hij nog heel lang de grootste en de machtigste blijven en voor veel mensen is Mona Keijzer acceptabel. Paar vakministers. En Geert Caroline en Pieter in de kamer als partijleider. Alles daar uit onderhandelen zoals in een echte democratie hoort. Niets dicht timmeren. Dat is het ondemocratisch.
+6
Hans van Bergen
Tis de linkse rooie vuiligheid pers die alles uit de kast haalt om een rechts kabinet kapot te maken. 24 uur per dag 7 dagen lang op de door ons betaalde pers door zogenaamde journalisten
de Tank
@Hans van Bergen Ach, rechts hoor ik ook weinig positief over Timmermans.
Erik1979.
@de Tank verschil is dat rechts voor het geld zorgt. En links geeft het geld van rechts uit
+1
Noordoost
Komt geen kabinet met Wilders.
Dit emmert poosje door en dan int voorjaar de conclusie dat t hem niet wordt ; dan wordt kabouter franske naar voren geschoven als premier icm Pietertje, die Turk van de vvd en kleuter Robje erbij en nou vooruit om de boeren en burgers het gevoel te geven dat hun stem er ook toe doet doen ze Karolien er ook bij.
Dus beleid gaat gewoon door en wordt wrs nog tikkie erger als dat het nu is…
Erik1979.
@Noordoost Caroline gaat zich er niet voor lenen. Die zal waarschijnlijk verstandig zijn en haar rug recht houden. Boeren en burgers gaan opstaan. Bende wordt nog groter. Volgende verkiezingen bbb de grootste dan de pvv. FvD bvnl en andere rechtse partijen zullen ietsje winnen. Misschien cda nog als ze zich gedragen. Pieter is einde....... Dit wil vvd niet en die gaan denk ik proberen om pvv te slopen zoals ze andere partijen gesloopt hebben. Dus ik denk dat kabinet met pvv komt en als de vvd te machtig wordt gemaakt op een tactische moment valt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd , verkiezingen , bbb , caroline van der plas en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0