Grassa krijgt steun van Perspectieffonds Gelderland

Grassa en Perspectieffonds Gelderland hebben begin december een intentieverklaring getekend om samen stappen te zetten in de ontsluiting van gras en het zoeken van nieuwe toepassingen. Directeur Rieks Smook van Grassa is blij met de ondertekening. 'Wij hebben steun nodig om van onze grasniche de nieuwe norm in de sector te maken.'

Deel dit topic

Reacties

Henry1
Wat is dat toch met grassa. Je leest er al jaren over (als ik even Google vind ik artikelen uit 2019) en het volgens de artikelen zijn er allemaal voordelen.
Maar toch is het enige wat je er van leest dat ze weer een subsidiepot losgetrokken hebben. Waar gaat het mis?
Freddie1
@Henry1 Zelfs een artikel gevonden uit 2011, ze zijn al heel lang bezig en ik heb nog niet de indruk dat het echt iets geworden is inderdaad.
marcsterreborn
Misschien kan ons orakel @jan-cees hier zijn licht even over laten schijnen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gras en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
640
TREFWOORDEN