Enquête identiteit boeren

Mijn naam is Teunis Trouwborst. Als student aan de Universiteit Leiden doe ik onderzoek naar de agrarische sector. Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de identiteit van boeren.

Graag zou ik u als boer daarom middels deze enquête een paar vragen willen stellen. Uw anonimiteit wordt strikt gewaarborgd. Om dubbele reacties te voorkomen, wordt u wel gevraagd om uw naam in te vullen.

De enquête bestaat uit twee secties met vragen. In de eerste sectie staan een paar algemene vragen. De tweede sectie heeft betrekking op de keuzes die u maakt in de bedrijfsvoering. Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 8 minuten. Bij voorbaat dank!

leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/…

Bron

Enquête identiteit boeren
leidenuniv.eu.qualtrics.com

Deel dit topic

Reacties

+4
sorry
'
Vdejong
@sorry daar kun je hem/haar toch niet op afrekenen?
+1
sorry
@Vdejong das waar en hijwerkt inde tuinbouw, zalm weghalen
teunis-trouwborst
Ik wil iedereen die tot nu toe de enquête ingevuld heeft, hartelijk bedanken! Ik ben er erg mee geholpen. Nog meer reacties zijn uiteraard meer dan welkom!

En heeft iemand ideeën hoe ik deze enquête breder onder de aandacht zou kunnen brengen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bedrijfsvoering , dubbele en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0