‘Kerstboom PlanetProof komt steeds voller te hangen’


Quote:
De Sallandse maatschap Freriks is vanaf het eerste uur deelnemer aan On the Way to PlanetProof. Maar de ambitieuze eisen van het duurzaamheidskeurmerk beginnen onderhand wat te knellen met de boerenpraktijk. De betutteling wekt wrevel.

Deel dit topic

Reacties

MTSTAMMINGA
Onze (oude) medeprikker colmn schrijver laat ook weer even van zich horen!!
sorry
@MTSTAMMINGA hard schudden aan de boom, dan vallen de frica ballen er een keer uit
+1
Melkboer16
Nou Rudie 5 cent direct in t handje, wij moet maar afwachten wat we in februari krijgen.
Je hebt al een voorsprong van 40 mille.
puddingbroodje
@Melkboer16 Rudi betaalt elke maand alvast de 60 cent coöperatieve inleg, krijgt in januari geen weidepremie, beurt geen focus planet toeslag en een waslijst vol regeltjes. Ik wens hem succes!
+1
weurding
Te hopen dat de piek niet te zwaar belast wordt🫣
+1
Marco de 1ste
Mooi man 5 cent van je collega boeren.
+1
weurding
@Marco de 1ste ook dat is een coöperatief besluit, kun je de vertrekkers niet aanrekenen, en men was overtuigd dat vertrekkers een plus op de melkprijs gaven voor de blijvers...... 't is net politiek, het brengt niet altijd wat beloofd word😆

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's freriks , melkvee , melkveehouder , kennis , planetproof en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.390