Ammoniak reductie met behulp van natuurlijke middelen in veevoer



Quote:
Bedankt dat u onze enquête wil invullen! Wij zijn Jip Koster, Mara Verspeek en Tim Gravesteyn, tweedejaars studenten van de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving (Dier- en Veehouderij) aan Hogeschool Inholland. In samenwerking met Wageningen University Research maken wij een factsheet over natuurlijke middelen in diervoeders die nuttig kunnen zijn bij het verminderen van de ammoniakuitstoot. Voor deze factsheet zijn wij benieuwd wat u hier al over weet, of u al natuurlijke middelen gebruikt in veevoer en in hoeverre u bereid bent natuurlijke middelen te gebruiken.

Bij het begrip natuurlijke middelen kunt u denken aan bijvoorbeeld gember, oregano, diverse oliën of mineralen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2-3 minuten.

Deel dit topic

Reacties

chris-van-hagen
100 cc euthanosol in de bloedbaan
chris-van-hagen
Weinig rc uit gras 👏👏👏
chris-van-hagen
Veel zetmeel voeren
chris-van-hagen
Optimale verzorging = zeer hoge productie = zeer lage footprint
+1
grös
Ik denk dat dit te simpel is, het moet met miljoenen kostende innovaties, of middelen van een grote industrieel (DSM).
j h p
Veel rc, hoge penswerking, lager re gehalte, hoge reflux van bloed ureum, hoge efficientie uit re dicht bij de gulden ratio, langere levensduur, minder jongvee.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mineralen , veevoer , ammoniak en ammoniakuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0