Illustratie van: Pfandfreak

'Eurokritisch Nederland gaat Brussel afremmen'

Wat betekent de verkiezingsuitslag voor de Nederlandse economie? Zullen ondernemers blij zijn met een rechts kabinet onder leiding van premier Wilders? Die vragen bespreken Robbert Ophorst en Martin Visser in een nieuwe aflevering van de podcast ’Kwestie van Centen'. „Het verkiezingsprogramma van de PVV is zo vaag dat die niet door te rekenen was", zegt Visser. Voor vakbonden wordt het spannend of een nieuwe coalitie zich iets zal aantrekken van de polder. „Vakbonden realiseren zich dat hun achterban ook op Wilders heeft gestemd.”

Deel dit topic

Reacties

+1
sorry

+5
Nevergiveup
Ja Rutte = nog steeds VVD zet nederland gewoon op het spel voor zijn baantje 🖕🖕🖕
+1
hypotheekboer
Je begint bijna te geloven dat het lange traineren van de plannen met renure van Jan Huitema in Brussel ook niet gewoon opzet is
+3
overstekend wild
@hypotheekboer ja natuurlijk is dat zo!!! Als ze met 4 man die gingen koffie drinken in Brussel in een ochtend tijd de derogatie bewust kunnen verkloten hadden ze ook die zelfde dag de status van Renure kunnen regelen. Maar dat stellen ze echt bewust uit tot dat er een groep is die het economisch zo zwaar krijgt dat ze denken,

dan maar een paar jaar eerder stoppen.

NPLG transitie landelijk gebied
cs-agrar
Quote Reactie van @overstekend wild:
Als ze met 4 man die gingen koffie drinken in Brussel in een ochtend tijd de derogatie bewust kunnen verkloten

tobministers
+6
George
We werden door Brussel geregeerd en VVD , D66 en CDA waren niks dan wat spreekpoppen die naar de pijpen van Brussel dansten in ruil voor best betaalde topfuncties na hun carrière als politicus in NL. Gewoon een kliek deugkneuzen bij elkaar maar het gaat in heel veel landen zo. Het maakte niet uit op wie je stemde , er veranderde toch niks want niemand kwam tussen die kliek in. Tot nu Wilders won omdat het volk het beleid zat was. Maar nu grijpen ze waarschijnlijk alle manieren aan om Wilders het regeren onmogelijk te maken.
+3
demelkboer
reneweuropegroup.eu/our-parties/

D66 en VVD zitten binnen europa lekker bij elkaar opschoot
@demelkboer Daarom een NEXIT .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvv , polder , brussel , visser , Aflevering en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0