Blooper voor debat: Van der Plas ziet 'functie elders' voor Rob Jetten

Het zijn drukke tijden voor politici deze dagen in verkiezingstijd. Van het ene interview snellen ze naar het volgende debat of tv-optreden. Met als gevolg dat ze niet altijd alles even scherp hebben. Dat gold ook voor BBB-leider Caroline van der Plas voorafgaand aan het Debat van het Zuiden zaterdagavond in het Evoluon in Eindhoven. Vlak voor ze samen met zes collega-lijsttrekkers de arena betreedt, ziet ze Rob Jetten van D66 aan voor een medewerker van Geert Wilders van de PVV.
Jetten reageert sportief en biedt Van der Plas meteen een uitweg. "Het is een beetje donker hier", lacht hij wanneer Van der Plas hem feliciteert met zijn nieuwe baan. Ook Wilders moet hartelijk lachen om de de vergissing van zijn collega. Toch een moment van ontspanning voor de drie politieke matadoren, zo vlak voor het begin van het debat.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lachen , blooper , pvv , d66 , donker , eindhoven , caroline van der plas en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1.804