Natuurvergunning Schiphol gebaseerd op te lage bezettingsgraad vliegtuigenQuote:
Om Schiphol met zijn enorme stikstofuitstoot toch een natuurvergunning te kunnen geven, heeft minister Christianne van der Wal gerekend met veel te lage bezettingscijfers van vliegtuigen.

Deel dit topic

Reacties

de jonge
Zozo die mob.... Het is sowieso vreemd om stikstofoxiden van de luchtvaart uit te ruilen tegen ammoniakuitstoot van de landbouw. Het zijn weliswaar allebei stikstofverbindingen, maar ze hebben verschillende eigenschappen. De depositie is anders, net als het gedrag van de stoffen in de grond. Ze hebben een ander effect op de natuur.
Twentsch Land
Dat het zo’n wankelende vergunning is !!!

Bemoeid Europa en Amerika om die reden zich ermee dat Schiphol niet naar minder vluchten moet.....
Nevergiveup
Die ministers vliegen ook vaak in lege vliegtuigen voor "hun werk" naar bv. brussel natuurlijk , dus die schatten de bezetting in op hun ervaring denk 🤣🤣
+1
Eers kiek´n
Nu nog even zwart op wit hoe Schiphol, ons staatsbedrijf het buitenland heeft aangezet om zwaar te demonstreren tegen de krimp. De lobby zowel via Brussel als Amerika. Dat Harbers zo snel om is geeft toch te denken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's schiphol , stikstofuitstoot , christianne van der wal en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.307