Italië verbiedt verkoop van kweekvleesQuote:
De Italiaanse regering verbiedt de verkoop van vlees dat in een laboratorium is gekweekt. Het parlement stemde donderdag in met een wet die deze nieuwe vorm van vlees uit de Italiaanse winkelschappen moet houden.

Deel dit topic

Reacties

+9
George
Die Italianen blijken toch verstandige mensen. Naast het produceren van mooie kleding en sport auto's hebben ze ook verstand van welk vlees je beter niet kunt eten. 😀
Jannus
Quote Reactie van @George:
Die Italianen blijken toch verstandige mensen.

Ze zijn een beetje corrupt maar dat leert ze wel overleven en niet naar de slachtbank draven
Van-Epscheuten
Ik vind dit zulke betutteling. Als voedsel niet veilig is, of als er andere zwaarwegende bezwaren zijn, is het prima om dingen te verbieden.. Maar kweekvlees verbieden om “het mediterane dieet” te beschermen is toch stomme kul, wat verbieden ze nog meer? Sushi? Hamburgers? Stampot?
Nevergiveup
@Van-Epscheuten kweekvlees heeft zeer twijfelachtig evolutie dna ....

Insecten is heel ander verhaal , al eet ik dat ook niet.

Waarom zou je het ook eten ?
Erik1979.
@Nevergiveup jij weet niet of je insecten eet. Tot 3% mogen ze het er in mengen.
Nevergiveup
@Erik1979. Ja klopt , daar houd ik niet van , als iemand het wil eten geen probleem mee , maar niet stiekum erin doen ,vaak ook jog niet eens op de verpakking te zien
+3
Claas 1986
Zouden ze hier ook moeten verbieden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's verkoop , vlees , italië en kweekvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.140