Huurwet dreigt alsnog te sneuvelen door BBB-steun huisbazen.

‘Het was meer Boeren Beleggers Beweging’, zegt Gronings Kamerlid Henk Nijboer. Het verbod op tijdelijke huur van woningen dreigt alsnog te sneuvelen in de Eerste Kamer door verzet van de 16 zetels grote BBB-fractie.

Deel dit topic

Reacties

+6
Grasbaal
Heel mooi dat dit niet doorgaat, het verbod op tijdelijke huur van woningen is een sociaal wangedrocht waar veel verhuurders in zouden vastlopen (die regelgeving heeft nu al veel beperkingen).
casev2
@Grasbaal je zal idd (tijdelijk )maar tussen wal en schip raken. Geen huis kunnen kopen, en onderaan de wachtlijst van een sociale huurwoning. Zoiezo ben je dan nu ook al de pineut, maar dan helrmaal
Grasbaal
@casev2 Ik verhuur ook 2 appartementen, met nu al max 1 jaar verhuurovereenkomst. Als ze langer als 2 jaar zitten krijg je ze er nu al nooit meer uit als ze moeilijk doen.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Grasbaal:
Als ze langer als 2 jaar zitten krijg je ze er nu al nooit meer uit als ze moeilijk doen.

Ik hoorde toevallig vanmorgen nog van iemand die een flat alleen maar mocht huren als ie minimaal 2 jaar bleef zitten. Anders ging het feest niet door.
+2
oubi
Als het door was gegaan dan kwam er nog veel meer leegstand; dan gaan heel veel eigenaren niet meer verhuren omdat ze niet voor altijd aan 1 huurder vast willen zitten. Zou het woningprobleem nog groter worden.
Maar dan zou De Jong nog wel in staat zijn om de leegstaande woningen te annexeren.
+2
Vdejong
Quote Reactie van @oubi:
De Jong

hier heb ik niets mee te maken
Realisme
@Vdejong dat bepalen we hier op prikkebord wel hè 😜😜

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN