Eline Vedder (CDA): ‘Ik ben er niet rouwig om dat het kabinet is gevallen’

Melkveehouder en Tweede Kamerlid Eline Vedder staat op plek twee van de CDA-kandidatenlijst. Ze vindt dat het landbouwbeleid de afgelopen jaren te veel heeft stilgestaan. Om daar verandering in te brengen, wil Vedder zich inzetten voor doelsturing.

Deel dit topic

Reacties

+3
Kars
Teveel stil gestaan... Nou kom de bergen gebroken puin van de laatste jaren van afgebroken stallen maar is beklimmen in de buurt hier. Staat alweer een breker op paar km van hier te draaien. Nog ff en landbouw kan in de geschiedenis boeken.
Zoveel die nog gaan stoppen. Geen opvolgers. Hoe komt dat denk je eline? Komt dat omdat we stilstaan of omdat die klote politiek ons als wisselgeld gebruikt voor alles wat wel mag groeien en uitbreiden. Gaan we over 50 jaar nationale "we hebben spijt van weg jagen van de landbouw" uitroepen tot nationale rouwdag.
+7
George
Nee niemand was daar rouwig om en ook niet dat er niks van dat CDA overblijft , niks maar dan ook helemaal niks.
+10
overstekend wild
Walgelijke verkiezingspraat. Van alle kanten is er druk op het Cda gezet om de coalitie te laten klappen. Maar dat durfde ze niet, lafbekken. De volledige agrarische sector incl de visserij totaal verloochent, continu met de wolven mee gehuild maar nu op het laatste moment nog proberen een wit voetje te scoren. Forget it
Marco de 1ste
Had cda zelf de stekker eruit getrokken. Wat denkt ze dan, dat kiezers achterlijke mongolen zijn? CDA zat zelf in de coalitie,

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwbeleid , cda , melkveehouder en eline vedder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0