BBB-kandidaat trekt zich terug vanwege anonieme nazitweets in coronatijd

Iemand die dacht anoniem, dat is echt anoniem op internet. Viel tegen
Overigens goed dat zo'n op zijn minst, laten we zeggen 'labiel' iemand, geen kamerzetel krijgt.
zie
nu.nl/politiek/6286761/…

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Niet handig zulke uitspraken....

Spreken is zilver en zwijgen is goud.

Schrijven is .......
leonievdh971
Laat Henri Bontebal alsjeblieft even een tweetje doen over de foute BBB-er
Misschien kan Henri hem sensibiliseren.
Erik1979.
Zo iets schrijven is terecht einde carrière. Al had ik graag iemand bij de bbb gezien die hard achter een parlementaire onderzoek gaat. Omtzigt wil dit. En Mona Keijzer is gewoon een topper in deze situatie geweest die eigen belang niet voorop gesteld heeft maar haar principes. Hopelijk wordt alles blood gelegd en blijft het niet bij de vervolging van alleen van der Linden maar allemaal die misbruik gemaakt hebben van deze ellende. Er zijn miljarden verbrand. Als hier niet hard achter aan gegaan wordt of het terecht was of niet dan wordt er de volgende keer nog meer misbruik van gemaakt.
+1
Aarde
Dan mag Eerste Kamerlid voor BBB Ilona zich ook terugtrekken: zij plaatste op twitter erge tweets over ongevaccineerden....
leonievdh971
@Aarde welke tweets bedoel je?
Erik1979.
@leonievdh971 dat was er ook èèn die mij egoïstisch vond omdat ik de prikkie's niet genomen heb om een andere te beschermen. Zou prettig zijn als al die mensen hierover een excuus zouden aanbieden. Doet nog steeds pijn.
+9
pieta
@Erik1979. Mag je iemand ook al niet meer egoïstisch vinden? Ik dacht dat jij voor vrijheid van meningsuiting was. 😁
Erik1979.
@pieta ik sta voor de vrijheid van meningsuiting. Maar dat er met...... Mensen gedwongen worden en dan vertellen met. ..... Dat we egoïstisch zijn omdat we niet in..... Trappen. Puntjes zelf invullen want ik wil nog wel de politiek in kunnen 😂
pieta
@Erik1979. Iemand egoïstisch vinden mag toch. Hetzelfde anders verwoord is iemand denkt (ook) aan zichzelf. Niets mis mee toch.
Erik1979.
@pieta wat die en vele andere geschreven hebben kon echt niet. En het stomme is dat er nu nog steeds mensen mee doorgaan. Ook een kleine Belg. Meent overal verstand van te hebben. Iedereen die niet met hem eens is komt uit Duitsland en is 80 jaar ouder. Gaat nergens over.
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979.:
En het stomme is dat er nu nog steeds mensen mee doorgaan.

Ik weet niet of je het doorhebt maar ook jij blijft zeer regelmatig op dezelfde Corona shit terugkomen, de tijden gaan door, er zijn nu weer nieuwe uitdagingen en bedreigingen. Het leven gaat door....
Erik1979.
@Grasbaal er zijn slachtoffers van de corona tijd. Voor die mensen en de nabestaanden gaat het nooit over.
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979.:
er zijn slachtoffers van de corona tijd. Voor die mensen en de nabestaanden gaat het nooit over.

Klopt er zijn wereldwijd meer dan 4 miljoen doden als gevolg van COVID-19 en in de derde wereldlanden zullen er ook veel zijn geweest die niet meegeteld zijn. Ook lopen er nog veel mensen rond met long-Covid verschijnselen. Dankzij vaccinaties is erger voorkomen:

Ja, vaccinaties tegen COVID-19 hebben wereldwijd bijgedragen aan het verminderen van de verspreiding van het virus en het voorkomen van ernstige ziektegevallen en overlijden als gevolg van COVID-19. De beschikbare COVID-19-vaccins zijn getest op veiligheid en effectiviteit en hebben over het algemeen aangetoond dat ze effectief zijn bij het verminderen van de kans op besmetting en het verminderen van de ernst van symptomen bij geïnfecteerde personen.

De voordelen van vaccinatie tegen COVID-19 waren onder andere (je zult het er vast niet mee eens zijn):

Vermindering van ziektegevallen: Vaccinaties hebben geholpen bij het verminderen van het aantal mensen dat ernstig ziek wordt als gevolg van COVID-19.

Voorkomen van ziekenhuisopnames en sterfgevallen: De vaccins zijn effectief gebleken in het verminderen van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van COVID-19.

Groepsimmuniteit: Door een aanzienlijk deel van de bevolking te vaccineren, kan groepsimmuniteit ontstaan, waardoor de verspreiding van het virus wordt vertraagd en de gemeenschap beschermd wordt.

Bevordering van herstel van de economie en het dagelijks leven: Vaccinaties spelen een cruciale rol bij het herstellen van de normale economische activiteit en het terugkeren naar een meer normaal dagelijks leven.

Het is belangrijk op te merken dat de effectiviteit van vaccins kan variëren afhankelijk van het specifieke vaccin en de varianten van het virus die circuleren. Het is ook van cruciaal belang dat zoveel mogelijk mensen worden gevaccineerd om de volledige voordelen van vaccinatie te realiseren en de pandemie onder controle te krijgen. Over het algemeen hebben vaccinaties echter een positieve invloed gehad op de bestrijding van COVID-19.
Erik1979.
@Grasbaal ik kan hier niet op reageren omdat jij mij reactie er toch afgooit. Maar zo'n reactie doet pijn bij veel mensen. Heel veel pijn.
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979.:
ik kan hier niet op reageren omdat jij mij reactie er toch afgooit.

Je blijft waarschijnlijk ontkennen dat er veel mensen ziek zijn geweest door de Corona, ja dat soort berichten zal ik verwijderen. Daarmee doe je alle slachtoffers te kort.
+2
Erik1979.
@Grasbaal ik heb nooit ontkend dat er mensen ziek werden van corona. Jij bent een vaccinatie schade en corona maatregelen slachtoffers ontkenner. Ik ben geen corona ontkenner. Ik ben gewoon niet wereld vreemd en bekijk het van meerdere kanten.
pieta
@Erik1979. Jouw reacties doen bij sommige mensen ook pijn. Besef je dat ook?
Erik1979.
@pieta bittere waarheid kan pijn doen. Dat is spijtig.
pieta
@Erik1979. Dat is jouw mening dat het de bittere waarheid is.
Erik1979.
@pieta wat ik jou schreef is waar
+2
pieta
@Erik1979. Dat blijft jouw mening. En het kan ook nog zo zijn dat mensen met de vaccins geholpen zijn en dat er mensen zijn die veel geleden hebben onder lockdown's, avondklok, schoolsluitingen en weet ik wat meer. Wij hebben er hier 4 rondlopen en hebben er zelf ook ingezeten. Hier heeft er niemand echt iets van/mee geleden. Het is in veel gevallen ook net hoe erg je het zelf maakt.
Het ergste wat ik tot nu toe weet is de long-covid bij de mensen die in het begin zonder bescherming in de zorg moesten werken en nu zo het lijkt in de kou staan.
Erik1979.
@pieta weer een pb gestuurd
Erik1979.
@pieta ik heb een pb gestuurd. Dit schrijf ik hier niet en als ik het zou doen is de wereld te klein.
pieta
@Erik1979. Ik volg al dat soort dingen niet. Maar iemand egoïstische noemen valt bij mij in de categorie die op een fatsoenlijke manier iets stelt. Als je mensen voor tribunalen wil gaan slepen dan vind ik het over de grens van iets op een fatsoenlijke manier stellen tenzij je het over oorlogsmisdadigers hebt.
+1
Bartlehiemboer
Quote Reactie van @Erik1979.:
ik wil nog wel de politiek in kunnen

GRAAG
Erik1979.
@Bartlehiemboer de nieuwe mp lijkt mij wel wat. Stuur jij een berichtje naar Pieter😉
Nevergiveup
Tja , niet goed zoiets , maar goed van 1 naar xx zetels dan is het niet anders dan het kaf van het koren scheiden.
Julius
Ik ben benieuwd hoe de BBB omgaat met de stemmen die op deze persoon worden uitgebracht.
arie.j
Quote Reactie van @Julius:
Ik ben benieuwd hoe de BBB omgaat met de stemmen die op deze persoon worden uitgebracht.

Daar hoeven ze niets mee, er zijn gewoon regels in ons verkiezingssysteem.
Uitzondering is als er genoeg stemmen voor een voorkeurszetel zijn , maar als die niet aanvaard wordt is het weer van gewoon boven van het rijtje af, net voor hoeveel zetels er stemmen zijn.
Dergelijke berichten over een persoon op die kieslijst, dat geeft overigens een wat nare uitstraling voor BBB, daar zullen ze terecht niet op zitten te wachten.
Julius
@arie.j Het gaat mij niet om ons verkiezingssysteem. Je zult altijd mensen hebben die juist door zijn uitlatingen een stem op hem uit gaan brengen. Wat doe je als partij die afstand heeft genomen van die uitlatingen, dankzij die stemmen in aanmerking komt voor een restzetel?
arie.j
Quote Reactie van @Julius:
@arie.j Het gaat mij niet om ons verkiezingssysteem. Je zult altijd mensen hebben die juist door zijn uitlatingen een stem op hem uit gaan brengen. Wat doe je als partij die afstand heeft genomen van die uitlatingen, dankzij die stemmen in aanmerking komt voor een restzetel?

Stemverklaringen zijn er niet op het stemformulier.
En verder gewoon alles bij elkaar optellen
jordi 1455
De tweets winnen zeker geen schoonheidsprijs, maar hij biedt tenminste zijn excusses aan en stelt zich niet verkiesbaar, iets waar vele politici van kunnen leren. Natuurlijk geven de mensen uit het pro-vacinatie en pro-lockdown kamp hem een trap na, door hem labiel te bestempelen zonder iets van die persoon te weten.
pieta
Quote Reactie van @jordi 1455:
De tweets winnen zeker geen schoonheidsprijs

Dat is wel heel voorzichtig gezegd. De rest van je reactie ben ik het mee eens. Ik snap overigens niet dat als je zoiets gedaan hebt dat je dan nog op een kieslijst wilt staan. Zoiets zie je toch van ver aankomen. Je zou er zo een complot aan kunnen hangen. 😁
jordi 1455
@pieta Er zijn zat politici die niet vies zijn om mensen die het niet met hun eens zijn voor alles en nog wat uitmaken en ze zitten er nog steeds, hetzelfde geldt voor de politici die hamas leuzen roepen. Politici zeggen wel vaker domme dingen, maar problematischer is dat de politici die omhoog falen of zich nog verkiesbaar stellen nadat ze er een grote puinhoop van hebben gemaakt, zoals onze minister van stikstof.
arie.j
Quote Reactie van @pieta:
Ik snap overigens niet dat als je zoiets gedaan hebt dat je dan nog op een kieslijst wilt staan.

Dat is toch duidelijk? Hij dacht anoniem te zijn en ook te blijven
pieta
@arie.j Zo naïef kun je niet zijn.
arie.j
Quote Reactie van @pieta:
Zo naïef kun je niet zijn.

Je zult ze de kost niet moeten geven/
Zelfs hier, waar duidelijk is dat tenminste Co je echte gegevens heeft, zijn er genoeg
weurding
@arie.j hooguit een ip adres, neem aan dat je verder geen gegevens hoeft te verstrekken wie of wat je bent
+2
We worden hier verplicht met gif ingespoten ,maar een blauwtong vaccin uit Zuid Afrika daar gaan ze moeilijk over doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's internet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
39
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN