Caroline vs Tjeerd


Deel dit topic

Reacties

+1
GJ Bosch
We zien hier een klassiek voorbeeld van een vrouw op de kast krijgen
+1
familie pelle
@GJ Bosch jij vindt dat ze geen gelijk heeft?
+2
GJ Bosch
@familie pelle Ik vond het verhaal van vd Plas niet sterk. Eerst zegt ze dat de mens sinds de Industriële Revolutie een bijdrage heeft geleverd aan het klimaatprobleem. Maar ter onderbouwing van haar weerzin tegen winmolens beroept ze zich op de minimale bijdrage (0,000036 graden) die Nederlandse maatregelen hebben op de oplossing van het probleem.

Ik vind dat erg zwak.

Als je een mondiaal probleem wilt oplossen, dan is de bijdrage van Nederland natuurlijk erg klein. Dat geldt voor elk land op de wereld. Als zelfs een rijk land als Nederland daar achter verschuilt, dan zal het klimaatprobleem nooit worden opgelost.

Voor wat betreft het klimaatvraagstuk zit vd Plas dus inderdaad in de hoek van FVD. In haar reactie op de Groot heeft ze dat ook niet ontkend. Ze kwam niet veel verder dan wat ingehouden boosheid.
+1
hans1980
@GJ Bosch ben het niet eens met CO2 beleid.

Maar dan moet je tegen de stroom in varen dan wordt je al gauw klimaat ontkenner etc

Groenen en media plaatsen je vervolgens in een bepaalde hoek en dan ben je klaar.

Dus maar deels meewaaien

Ook al niet mee eens
+5
Nevergiveup
@GJ Bosch In het klimaat gedram geloven , dan hoor je echt bij de wappies , denk toch na , kijk omhoog als het snachts helder is en vriest , kijk zomers naar de zon , voel aan de muur van je huis , of damwand , ervaar de 10.000 den x meer joules per seconde als dat de mensheid ooit nodig zal hebben of op kan wekken. Als de zon uitgaat word het richting -273 graden hier. Als hij ietsepietsie veranderd dat is het zo 2 graden warmer of kouder zoals al zo vaak in de geschiedenis gebeurd is !
Denk toch na ...

Waar ik het wel mee eens ben is dat we de aarde niet moeten vervuilen , zoals Pfas ,Nox etc.
+4
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Nevergiveup:
, denk toch na , kijk omhoog als het snachts helder is en vriest , kijk zomers naar de zon , voel aan de muur van je huis , of damwand , ervaar de 10.000 den x meer joules per seconde als dat de mensheid ooit nodig zal hebben of op kan wekken. Als de zon uitgaat word het richting -273 graden hier. Als hij ietsepietsie veranderd dat is het zo 2 graden warmer of kouder zoals al zo vaak in de geschiedenis gebeurd is !Denk toch na ...

Er zijn er helaas maar weinig die tegenwoordig nog zelfstandig na kunnen denken, erger nog: velen "verdienen" een dik belegde boterham aan het in stand houden van denkbeeldige problemen.
+12
pieta
@GJ Bosch Ik vind dat ze het netjes verwoord. Het is toch werkelijk van het allerlaagste niveau wat De Groot doet.
-Jan-
@pieta Tjeerd probeert haar in een bepaalde hoek te zetten maar zij praat over het onderwerp en antwoord op vragen
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @-Jan-:
Tjeerd probeert haar in een bepaalde hoek te zetten

Dat komt omdat hij inhoudelijk niets heeft bij te dragen. Gewoon een teken van zwakte, niet meer en niet minder.
+3
Twentsch Land
Denk dat Caroline er even toch goed aandoet een tegen woord te geven ( wel moet ze uitkijken dat ze het niet te vaak gaat doen want dat geeft de inhoud minder kracht ) je kunt er natuurlijk ook niet op ingaan maar dan krijg je gelijk dat er weer mensen zijn die denken dat ze instemt met de uitspraak van tjeerd.

Geslepen spel van tjeerd.
weurding
Eline maakt ook geen vrienden in de landbouw begreep ik
fb.watch/nDpHcrgdsV/
+7
labella
@weurding dat is geen verrassing, dat heeft ze nog nooit gedaan!
Twentsch Land
Stampen met laarzen aan kunnen we allemaal wel.

@labella
+2
Braboboer
@weurding

Met die Vedder gaan we de strijd niet winnen
+3
Braboboer
Misselijkmakende vent die Tjeerd maar dat zijn we inmiddels gewend.

Helaas zullen we nog niet van hem af zijn, als hij niet opnieuw in de 2e kamer komt zul je zien dat hij ergens een baantje krijgt waar hij zijn boerenhaat voort kan zetten.
bio boer
@Braboboer fc heeft vast wel baantje voor hem 🤣
+1
Braboboer
@bio boer breng ze niet op ideeën 😅
hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN