Runder Testikels - Grasgevoerd - 180 capsules

Een kansje voor wie op zoek is naar een nichemarkt?

Quote:
Grasgevoerde Rundertestikel Capsules
Orchic-extract, stierenballen of gewoon rundertestikels zijn één van de meest mysterieuze voedingsproducten die er zijn. Het gebruik ervan gaat vele eeuwen terug als een prestatie bevorderd supplement voor krijgers, atleten en gladiatoren.
Zelfs vóór de geschreven geschiedenis werd dit onderdeel van mannelijke dieren ook geconsumeerd door onze oervoorouders. In de oudheid was neus-tot-staart eten namelijk de norm. Onze voorouders erkende de voedingswaarde van het hele dier en niets werd verspild van organen, klieren en bindweefsels tot en met het spiervlees.
Voordelen Runder Testikels

2000 mg rundertestikels per dagdosering (5 capsules)
Testikels van gras gevoerde Nieuw-Zeelandse weide runderen
1 pot gaat 36 dagen mee
Mannelijke versterking
Combineer met lever- en beenmerg capsules voor ultieme synergie
Rijk aan essentiële voedingstoffen
Zorgvuldig samengestelde formule

Voedingswaarde van rundertestikels
Vandaag de dag worden testikels van runderen, lammeren, geiten en zwijnen nog steeds wereldwijd als voedsel gegeten. Niet alleen voor de voedingsstoffen maar ook voor de smaak! Rundertestikels zijn wellicht wel de meest gewilde soort. Net als ieder ander orgaanproduct zijn rundertestikels een uitstekende bron van voedingsstoffen. Het bevat B-vitamines, vitamine K2, vitamine D, vitamine A, vitamine E, ijzer, selenium en zink. Naast micronutriënten kun je ook veel van de stoffen vinden die in de testikels worden geproduceerd, zoals testikel specifieke peptiden, purines, groeifactoren, DNA- en RNA-voorlopers, natuurlijke hormonen en enzymen.
Vriesdrogen concentreert
Verse runder testikels bevatten een zeer hoog percentage aan water. Tijdens vriesdrogen verdampt al het water waardoor alle bovenstaande stoffen worden geconcentreerd in de uiteindelijke poeder. Het proces met lage temperaturen zorgt er trouwens voor dat de stoffen intact blijven!
Premium Keuze voor uit Nieuw Zeeland
Nieuw-Zeelandse rundvleesproducten hebben een hogere voedingsdichtheid en een gezondere samenstelling dan andere bronnen van rundvlees. Dit in combinatie met onze pure en hoog gedoseerde formulering maakt Paleo Powders Beef Testicle een premium keuze.
Rundertestikels nog steeds een mysterie
Rundertestikels blijven een mysterieus en onbegrepen product. Dit komt onder andere omdat dierlijke testikels van hoge kwaliteit niet gemakkelijk te vinden zijn, er over het algemeen toch een bah-factor is en het feit dat er nog steeds geen volledig voedingswaardeprofiel beschikbaar is.
Meer dan een Gimmick
Wat ons betreft zijn testikels van dieren meer dan alleen een gimmick of iets waar je leuke grappen over kunt maken! Het is serieus voedzaam in verse of gevriesdroogde vorm voor jong en oud en zelfs voor vrouwen!
"Like-Supports-Like" Perspectief
Het begrijpen en waarderen van orgaanextracten zoals wij dat doen in al zijn complexiteit sluit goed aan bij het “like-supports-like” perspectief. Het eten van een orgaan of een klier heeft specifieke voordelen voor hetzelfde orgaan of klier in het lichaam. Dit wordt bewerkstelligd op een aantal verschillende manieren van micronutriënten tot peptiden tot bio-activators en nucleïnezuren. Dit is niet alleen maar theorie maar ook gebaseerd op data en boven alles veel klantenervaringen.
Kwaliteit en Inhoud
Paleo Powders testikels capsules zijn gemaakt met de beste 100% gras gevoerde stieren uit Nieuw-Zeeland. De testikels worden direct na het verzamelen gevriesdroogd om de waardevolle componenten te behouden. Onze pure formule bevat een hoge concentratie stierentestikel per dosering (2000 mg). Daarnaast bevat het ook ons proprietaïre paleo-elementencomplex bestaande uit gevriesdroogde runderbloed en paleosoil mineralen om de voedingsdichtheid te optimaliseren.
Perfect voor mannen
De specifieke voedingscomplexiteit van grasgevoerde rundertestikels maakt het de perfecte dagelijkse aanvulling voor mannen voor hun gezondheid en prestaties. Je eigen mannelijkheid voeden was nog nooit zo eenvoudig met dit carnivoor en paleo-goedgekeurde animal kingdom superfood.
Samenvatting voordelen
Hoge Dosering: Elke capsule bevat een hoge dosering van 400 mg runderstestikel. Dit zorgt ervoor dat je bij elke capsule een geconcentreerde bron van voedingsstoffen binnenkrijgt.
Rijk aan Voedingsstoffen: Onze capsules met runderstestikels bevatten een (r)evolutionaire combinatie van voedingsrijke ingrediënten. Ze bevatten niet alleen hoogwaardig extract van runderstestikels, maar ook ons Paleo Elementen Complex, dat een unieke mix is van Paleosoil mineralen en gevriesdroogd runderbloed. 
Geen Overbodige Toevoegingen: Onze capsules met runderstestikels worden gemaakt met de focus op effect en kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je een schoon en effectief product krijgt.
Natuurlijke Bron van Voedingsstoffen: Runderstestikels bevatten een uniek profiel van voedingsstoffen, waaronder aminozuren, zink, selenium, vitamine B12 en meer. Deze voedingsstoffen dragen bij aan verschillende lichaamsfuncties.
Handig en Gemakkelijk in Gebruik: Het innemen van onze capsules met runderstestikels is een handige manier om de voordelen van runderstestikels in je dagelijkse routine op te nemen. 
Afkomstig uit Nieuw-Zeeland: Onze runderstestikels worden zorgvuldig verkregen uit Nieuw-Zeeland waar het vee wordt gevoed met voedzame graslanden. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn toewijding aan duurzame en ethische landbouwpraktijken en biedt de ideale omgeving voor het produceren van hoogwaardig grasgevoerd rundvlees. Wanneer je ons product kiest, kun je erop vertrouwen dat het afkomstig is uit deze gerenommeerde regio en voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit.

Deel dit topic

Reacties

Van-Epscheuten
Wel bijzonder dat in de beschrijving over verschillende concentraties stierekloot wordt gesproken. 400 en 2000mg.
labella
Elke dag een shotje vers sperma schijnt ook heel gezond te zijn als ik mijn vriendin geloven mag..🙃
Vdejong
@labella zij melkt elke dag de stier?
+1
George
@labella Heb jij ze dat verteld dat het heel goed en gezond voor haar is? En ze geloofd je nog steeds? 😀
Twentsch Land
Wel weer een heel verhaal maar denk dat het van groot belang is dat alle D66 en dan met name Tjeerd, groen links en vegetariërs dit voedings supplement gaan gebruiken.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @Twentsch Land:
alle D66

die gebruiken het als liksteen, zijn ze gewend
grös
Ja, niet alleen dat vega is een trend, op social media zie je ook veel van dit soort advertenties voorbij komen, en ja ook "influencers" op o.a. Instagram die juist rauwe zuivel en grasgevoerd (orgaanvlees) adviseren.
modernnative.nl/collections/alles/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onderdeel , lammeren , mineralen , nieuw-zeeland , stieren , gezondheid , rundvlees , selenium , voedsel en Premium geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.554