LTO: willekeur loslaten 1 oktobergrens niet uit te leggen

LTO Nederland vindt het opschuiven van de verplichte inzaaidatum van mais in Drenthe, Groningen en Friesland niet uit te leggen. Nu bepalen niet de landbouwomstandigheden of het weer, maar de provincie waarin je woont het oogstmoment, stelt de belangenorganisatie.

Deel dit topic

Reacties

+2
Jannus
Geeft toch al wel aan welk een janboel het is in de regelgeving in relatie met de praktijk,zo is het ook met de natuur,bewuste keuzes maken en kijken hoe , wat, waar en wanneer
+1
klant
@Jannus tis gewoon hoe kunnen we maximaal schade toebrengen aan de landbouwsector
Jannus
Quote Reactie van @klant:
maximaal schade

Ik stel de vraag wie dit heeft bedacht en doorgevoerd,LTO achter de schermen?,neem aan dat het niet uit de lucht komt vallen want dat zou betekenen dat men willens en wetens bezig is verdeel en heersspelletjes te spelen richting de verkiezingen.

Om maar in FDF vaktermen te spreken,of we doen het allemaal,of we doen het niet.

🔱🔱🔱
groeier
Quote Reactie van @klant:
tis gewoon hoe kunnen we maximaal schade toebrengen aan de landbouwsector

tis gewoon hoe kunnen we chaos veroorzaken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Mais , lto , friesland , groningen , drenthe en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.332