Boete dreigt voor mestfraude, maar transporteur is zich van geen kwaad bewust

Een mesttransporteur uit Hardenberg moet mogelijk boeten voor mestfraude. Het bedrijf zou vervoersbewijzen hebben vervalst, gesjoemeld hebben met mestmonsters en het fictief laden en lossen van mesttransporten hebben gedocumenteerd. Het Openbaar Ministerie eist een boete van 35.000 euro tegen het bedrijf en 120 uur werkstraf tegen de eigenaren van het transportbedrijf. De transporteur en zijn vrouw gaven tegenover de rechters aan zich van geen kwaad bewust te zijn.

Deel dit topic

Reacties

casev2
Hou je maar vast, de komende jaren gaat er door de tussenhandel goud geld verdiend worden in de mestmarkt, zeker als je een beetje de grenzen opzoekt, en daar iets overheen...
crvfan
Uit het artikel 'De opgestelde verklaring van de nvwa strookt niet met de verklaringen van betrokkenen.' ............... Is dit een recht staat??
+1
spotmelker
@crvfan daarom moet je nooit een handtekening onder de verklaring van de NVWA zetten. Dan hangen ze jou op aan hun verhaal.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boete , hardenberg , vrouw , mestfraude en laden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0