Melkveehouder vangt bot met verzet tegen plan zonnepark

De Drentse akkerbouwer Jeroen Deddens kan aan de slag met de aanleg van een nieuw zonnepark in Willemsoord (OV) op de grens van Friesland en Overijssel.

Deel dit topic

Reacties

+4
achterhoeker2
Wat een lekkere collega, om te gaan procederen tegen een andere boer met wel een rendabel plan, allemaal afgunst en jaloezie.
George
@achterhoeker2
Als het goed is ingepast dan ben ik dat helemaal met je eens! Mijn ervaring leert dat het jammer genoeg wel zo gaat.
zandhapper
@achterhoeker2 Ik ken de boer ,maar kan het stuk niet lezen , wie kan het even openbaar maken . bvb dank
+7
Noorderling
@achterhoeker2
Het is 60km van zn boerderij en doet wel meer zaken met een bekend vastgoed en veehandelaar uit de regio willemsoord. Laat die man nu geen zaken doen om er minder van te worden. Een keer afhankelijk kom je nooit meer uit zo'n iemand zn handen. Maar goed, dat mag iedereen gelukkig zelf weten met wie ze in zee gaan.

Als je een kerel bent doe je het voor je eigen keukenraam.
Ik ken het verhaal niet van A-Z, maar een beetje zon en windparken bij een ander voor zijn deur neerplanten is wel erg makkelijk.
+1
ntd79
@achterhoeker2 ik denk niet dat bij hem afgunst en jaloezie beweegredenen zijn
Spuit11
@achterhoeker2 Als je in de tang zit wat van die meneer die @Noorderling zegt dan ben je het station van rendabele keuzes maken al gepasseerd. Die worden dan voor je gemaakt. Je mag alleen nog de grote jongen spelen voor de buitenwereld. Dat kan bv door op 100en ha aardappelen te zetten die allemaal van diezelfde meneer zijn
Vdejong
@Spuit11
Quote:
meneer
😂😂😂😂😂😂😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's jeroen , friesland , melkveehouder , overijssel , slag , zonnepark , akkerbouwer en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0