Boersen zorgt voor opvolging en verbreding melkveehouderij

IJs maken is de drive van Ilse Boersen. Maar daar blijft het niet bij. De ondernemer gaat met vennoot Wim Mostert een splinternieuw multifunctioneel bedrijf realiseren met vrijloopstal met melkrobot, lunchroom, ijssalon en vergaderzaal. Het aantal koeien krimpen ze in van honderd naar zeventig.

Deel dit topic

Reacties

casev2
Word "krimpen en koeien wegdoen" nu het nieuwe motto van lto/nieuwe oogst? Allerlei jubbelverhalen hoe geweldig het wel niet is om 20% van je omzet weg te gooien......??
bio boer
@casev2 als de marge stijgt van de overgebleven omzet kan het aantrekelijk zijn alleen zal je dat ook continu moeten kunnen opwarderen om de invlatie voor teblijven
+1
slagroomvla
Quote Reactie van @casev2:
Word "krimpen en koeien wegdoen" nu het nieuwe motto van lto/nieuwe oogst?

Jazeker, ken er ook wel een paar. 1 melkt nog en bij de anderen was het, het begin van het einde. En die nog melkt heeft er een fulltime baan naast inmiddels, allemaal uit weelde natuurlijk..
jan 10
Mooi bedrijf,geen zweverig verhaal,moeten het niet allemaal gaan doen.:😬

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ijs , melkveehouderij , koeien , melkrobot , vrijloopstal en opvolging geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0