Overijssel negeert oproep minister om miljardenplan af te zwakken: "Anders hebben we een probleem"

Overijssel weigert voorlopig om de stikstofplannen af te zwakken: de vraag om 5 miljard euro van het Rijk blijft rechtovereind staan. Eerder vandaag kwam demissionair minister Christianne van der Wal met de boodschap dat het mes in de provinciale plannen moet, maar daar wil Overijssel niet aan. "Ik las het verhaal van de minister met verbazing", reageert gedeputeerde Maurits von Martels.

Deel dit topic

Reacties

+5
weurding
Het verbaasd mij niks......🤑 't is op , mede dankzij de oelewappers die nu de handdoek in de ring gooien en bedanken
Koeien boertje
@weurding ze zijn d'r misschien achter dat er vanzelf wel vee weg gaat met dit uitrook beleid.
Bufferstroken
Derogatie
Fosfaat
Rente
+4
BertK
Gelijk heeft Overijssel. Dikke problemen veroorzaken met kreupel beleid, de rotzooi over de schutting bij provincies en dan geen centen? Rot op met je nep-probleem!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overijssel , mes , christianne van der wal , stikstofplannen en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0