Politie schiet uitgebroken koe dood na aanval op jongen

Meerdere keren heeft de politie volgens eigen zeggen geprobeerd het dier te vangen.

Deel dit topic

Reacties

labella
Wat een helden! 😞 Als ze de koe kunnen doodschieten hadden ze haar ook kunnen schieten met een verdoving!
ntd79
@labella en dan?
ntd79
@labella beesten kunnen echt gek worden in de kop bij zo'n avontuur. Heb dat een keer beleefd met de galloways van de buurman. Viel op het laatst alles aan wat er in de buurt kwam. Vraag me af of zo'n beest weer normaal was geworden. Volgens mij om verdere ellende te voorkomen, werk ermee af
labella
@ntd79 Als ze in paniek zijn zien ze niks meer en vliegen overal dwars doorheen, hier een aantal jaren geleden ook gehad. Na verdoven niks meer aan de hand en kwam later altijd gewoon weer bij mij lopen en aan mij likken. Dier heeft hier nog jarenlang gelopen
+1
ntd79
@labella dat is dan een goede afloop. Maar ik kan het mij wel voorstellen. Hier vloog ie in de nacht weer de autoweg op, levensgevaarlijk allemaal, en ik kan je wel vertellen dat het een vreemde gewaarwording is als ie midden in het weiland met de kop naar beneden gericht op je af komt vliegen. Dan ben je er wel een keer klaar mee.
+1
kearl
@labella Een koe die in volle paniek is ziet nagenoeg niks meer. Die rennen in paniek rond. Die lopen letterlijk door je heen.
Maar dat is wel wat anders dan een koe die vals is geworden. Daar gaat de kop omlaag als ie je ziet en valt je letterlijk aan. Vaak is de woede richting 1 persoon, maar heel soms tegen iedereen. Dan is opruimen de enige optie, ken er wel een paar die er mee in het ziekenhuis mee gekomen zijn.
+2
weurding
@labella iemand of iets die je likt schiet je niet, eeuwig zonde😇
+1
ntd79
@weurding nou, het ligt er toch wel aan wie dat doet. Als eerst het kunstgebit erbij uit moet...
weurding
@ntd79 eyes closed, still going strong
Vdejong
@weurding Als ze hielen likken, ruim ze dan maar op.
achterhoeker2
@labella Lid van de partij voor de dieren?
+1
labella
+3
Realisme
@labella 😂 als je gevoel heb voor je dieren ben je meteen PvdD lid. Geloof dat ik dan ook maar lid word
+1
verse koe
@labella wat ben jij een held!!

Als het mijn beest was had ik ze een dikke 👍 gegeven. Dol beest is gevaarlijk!
+5
Braboboer
Wordt deze agent ook aangeklaagd zoals met die wolf doodschieten recent?
koe-boer
@Braboboer
Wolf=beschermd, koe niet
casev2
Wel een flink wapen..... lijk me ook wel bruikbaar om wat wolven op te ruimen
BertK
Een koe met horens.... Natuur-koe?
labella
@BertK dan heb ik allemaal natuurkoeien...
+1
jan4072@yahoo.com
Als een dier echt dol geworden is dan is de andrenaline spiegel zo hoog dat verdoving niet meer helpt of je maakt het zo zwaar dat ze er aan dood gaan maar dan kun je ze net zo goed direct schieten zoals de politie nu gedaan heeft. Dat schijnt trouwens met taser ook zo te zijn. In ieder geval een videotje gezien van man totaal door het dolle heen, 4 - 5 maal met taser voor dat hij eindelijk viel en toen ging hij nog zo woest te keer dat de politie er nog niks mee beginnen kon. Dus nogmaals met deze koe uiteindelijk de enig juiste beslissing van de politie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe en politie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN