De bekende gouden boterpakjes uit Heiloo zijn genomineerd voor de Wakker Dier-titel ’Stalmelk Stiekemerd’. ’Denken aan dierenwelzijn is de normaalste

Koeien in de weide op de verpakking, terwijl een deel van de melk van koeien uit de stal komt? Dat kan niet zomaar, vindt stichting Wakker Dier. De dierenwelzijnsorganisatie heeft de verkiezing ’Stalmelk Stiekemerd’ in het leven geroepen. Een van de vier genomineerden is Kaptein uit Heiloo. „Het is de normaalste zaak dat er gedacht wordt aan dierenwelzijn”, reageert het bedrijf.

Deel dit topic

Reacties

casev2
Heb ook altijd wel mn twijfels gehad aan dat woord weidemelk in de winter. Hang er dan een feestje en wat extra's aan in het voorjaar, en vraag er wat meer geld voor..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien , melk , dierenwelzijn en weide geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0