Rouveen Kaasspecialiteiten is bezig met de ontwikkeling van een vegan kaas

Rouveen Kaasspecialiteiten is bezig met de ontwikkeling van een vegan kaas. Dat heeft directeur Klaas Hokse gezegd in een interview met het blad Zuivelzicht.

Deel dit topic

Reacties

+2
labella
Schoenmaker blijf bij je leest en begin niet met die neptroep! Kaas is gemaakt van gras dus is toch al vegan?
kanniewaarzijn
@labella Ja, maar komt door ernstige dierenmishandeling tot stand en dat moeten we toch niet willen met z'n allen 😬
PIONIER
@labella Zelfde als foliekaas, niet te vreten. Gewoon een stuk Conokaas met een dikke korst er om hier. Dat is echte kaas!!!!!
labella
Quote Reactie van @PIONIER:
foliekaas, niet te vreten

inderdaad, ik haal dan altijd bij een boer boerenkaas die is ook heerlijk

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rouveen , kaas , klaas en vegan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1.150
TREFWOORDEN