Luchtvaart stoot meer broeikasgassen uit dan complete landbouw


Quote:
Klimaatschade door luchtvaart is veel groter dan de sector ons wil doen geloven. Bijna 15 procent van alle broeikasgassen in Nederland komen uit vliegtuigen. Waar vrijwel alle andere sectoren de…

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+11
Albert Altena
Al zal de gehele veehouderij verdwijnen, dan nog zal er in de natuur geen enkel verschil te waarnemen zijn.
+6
George
@Albert Altena Dat klopt , er veranderd dan niks , behalve dat we armer en nog meer afhankelijk van andere landen worden . Ze zijn compleet brul hier. Boeren ruimen ze op en gelukzoekers komen massaal land binnen!
+1
weurding
@George als poetin nu maar genoeg graan naar Afrika stuurt damt de instroom misschien wat in en kunnen we weer rendabel graan verbouwen🤗
+4
ted9
Je kan hier nog wel tien berichten van schipholwatch plaatsen daar zal ook helemaal niks aan veranderen. Boeren weten het wel nu burger nog.
+4
George
Quote Reactie van @ted9:
helemaal niks aan veranderen. Boeren weten het wel nu burger nog.

Die geven er helemaal niks om , die zijn nu met dit regen weer snel wat last minutes uit aan het zoeken om zo snel mogelijk met de ijzeren vogel ons verregende landje te verlaten!
+1
weurding
@George ja, 't is weer back to the old days🤣
+2
de jonge
@ted9 hij mag van mij wel iedere dag dit soort berichten plaatsen,met de hoop dat er boeren zijn die het gaan verspreiden in plaats van mee te gaan in de stikstofshitsoap.
+8
SchipholWatch
@ted9 We houden Prikkebord graag op de hoogte van relevante berichten over de vieze vliegindustrie. Indien niet gewenst, laat het aub even weten. Dan stoppen we ermee. Maar er wordt hier ons inziens duidelijk met twee maten gemeten.
+7
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @SchipholWatch:
Dan stoppen we ermee.

Zeker niet stoppen. Is erg interessant om te lezen.
+1
de jonge
@SchipholWatch nee hoor, doorgaan. samen sterk
+1
oubi
@SchipholWatch heel goed om te plaatsen; blijven we niet alleen maar in ons eigen hokje denken. Dat gesubsidieerde verontreinigen maar gerust een tandje minder. We denken dat we allemaal maar te kust en te keur moeten vliegen.
+1
Nevergiveup
En pfas , fijnstof en zwavel ...
Albert Altena
Het is niet zozeer de vinger naar de luchtvaart wijzen, maar de landbouw te ontzien?
stefanus
@Albert Altena Er wordt hier weer stikstof en klimaat beleid op één hoop gegooid !

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , broeikasgas , nederland en luchtvaart geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0