Stikstofclaim verzoekt Provincie Noord-Brabant een laatste keer

Stikstofclaim (SSC) heeft de Gedeputeerde van Provincie Noord-Brabant verzocht om per onmiddellijke ingang de maatregelen voorvloeiend uit artikel 2.66 en 2.69 van de Interim Omgevingsverordening Noord-Brabant (IOV) op te schorten, dan wel in te trekken.

Deel dit topic

Reacties

+1
Braboboer
Super bezig 👍
BoerBart
@Braboboer Oeps, binnen 2 weken respons. Waarschijnlijk is de gedeputeerde met vakantie. Tis sowieso meer aan de nieuwe gedeputeerde, denk ik. Elies Lemkes CDA en voormalig ZLTO directeur gaat niks meer ondernemen. Uitstel-aanvraag-ambtenaar mag juridisch waterdicht antwoord formuleren.
Laat ik positief afsluiten: Het spel is op de wagen! Goed bezig SSC!
+1
John Spithoven
@BoerBart nov 22 was de eerste aanzegging. Toen gaf de gedeputeerde aan 9 maanden nodig te hebben om een reactie te schrijven. Dat termijn is bijna verstreken. Het geduld is op. Met het WUR onderzoek als onderbouwing kun je van ondernemer naar redelijkheid en billijkheid niet verwachten dat hij of zij de toekomst van het bedrijf in de waagschaal legt.
John Spithoven
@John Spithoven overigens ging de procedure van POV en ZLTO van twee jaar over disproportionele last. Dat is nu anders.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ssc , stichting stikstofclaim en trekken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0