Kabinet wil niet meer onderhandelen met boeren, maar wél overleggen

Om het ‘breekbare lijntje’ tussen boeren en de overheid te beschermen, wil landbouwminister Piet Adema in contact blijven met agrariërs. ‘Maar er k...

Deel dit topic

Reacties

+4
jan 10
Als ze de Gelderse vallei leeg willen vegen ,waterpeilen willen verhogen en wat allemaal nog meer voor onzin verzinnen,en het boeren onmogelijk maken zich aan te passen ,dan ontploft de hele boel. Dan gaan de trekkers echt massaal rijden,dat kan ik Piet verzekeren.
+2
slagroomvla
@jan 10 Alles gaat gewoon door, de BBB is ook vol gas op de terugweg, als de coalitie elkaar blijft vasthouden zakt de BBB vanzelf weer in de peilingen naar onder de dubbele cijfers in zetels.

In het debat gister vond ik Lientje ook maar flets, wat meehuilen over telefoonnummers en de FDF even de les moeten lezen, en verder is het net een cassettebandje wat weer afgedraaid wordt.

Daarnaast zal menigeen flink geschrokken zijn van het asielzoekertje knuffelen van Lientje deze week, let maar op de zetelwinst verdwijnt als sneeuw voor de zon.
+1
hans1980
@slagroomvla daar kon je nog wel eens gewijzigd in hebben
Lientje stond niet meer op de barricade
Lientje vindt stikstof reductie wel prima

Echte verandering moet je vinden bij pvv (kops)
En FVD
+2
Kars
@hans1980 schei toch uit man. Pvv is verre veehouderij vriendelijk en FVD zijn ontspoort. Stel malloten zitten daar nog.
weurding
@Kars waar zitten die dan niet meer?
+10
familie pelle
@hans1980
Quote:
. Echte verandering moet je vinden bij pvv (kops)
En FVD

Jij bent geen Boerenpartij waardig. Lientje weigert zich in de hoek te laten drukken van de Corona wappies en de asielzoekershaters. Niet omdat dat electroraal slim is maar omdat ze dat gewoon vind. Sinds boer koekoek eindelijk weer een echt boerengeluid aanwezig in denhaag en dan zijn er nog van die azijnpissers die hun toevlucht zoeken in fvd.
+2
Hans is Hobby boer
@familie pelle Lientje zorgt voor weer een echt boerengeluid . Als dat zo is dan moet ze zeer snel gaan zeggen dat stikstof niet meer is dan een papieren tijger en gewoon door de papierversnipperaar moet .
Nee , ze zegt nu het moet iets minder en later ingevoerd worden 2035 , met andere woorden ze steunt het kabinet en is niet meer de oppositie zoals Fvd en PVV .
+1
Claas 1986
@Hans is Hobby boer we reduceren met zijn allen als sector toch wel stikstof, zeker als we beetje tijd krijgen. Hoe Lientje praat heet politiek.
+1
Braboboer
@Hans is Hobby boer

Die uilskuikens van PVV en FvD gaan nooit iets bereiken dat is inmiddels wel duidelijk.

Als je graag wilt dat de BBB zich ook tot hun niveau van PVV en FvD verlaagd weet je zeker dat links aan de macht blijft en we als boeren geen steek verder komen.
Grasbaal
Quote Reactie van @hans1980:
Lientje stond niet meer op de barricade

Ze is gekozen om in de Tweede Kamer mee te doen...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , overheid , contact , boeren en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0