Illustratie van: dickt

PvdA hekelt 'riante' regelingen boeren: mag best miljardje minder

De "riante uitkoopregelingen en subsidies" waarmee het kabinet boeren wil verleiden tot stoppen of verduurzamen, mogen wat de PvdA betreft "best een miljardje minder". Partijleider Attje Kuiken ziet meer in een hardere aanpak van grote vervuilers, met "duidelijk afrekenbare normen en boetes op vervuiling".

Deel dit topic

Reacties

+7
casev2
Helemaal eens met mevrouw kuiken. Flikker maar op met al die miljarden. Besteed die aub aan de echte problemen in onze samenleving, en laat de landbouw lekker met rust. Kost niks, en scheelt een hoop files door trekkers op de snelweg, en omgekeerde vlaggen.

Overigens heeft ze het nu over `Vervuilers`.... dat is nog maar 1 stapje weg van milieucrimineel
j h p
@casev2 Wie of wat is in haar definitie een vervuiler, altijd voorzichtig zijn met zulk volk.
bio boer
Ze hebben totaal geen financieel inzicht over een melkvee bedrijf of heeft ze midagje naar agrarich boekhoud katoor geweest met de vraag kunnen jullie prognose maken wat het financieel resultaat gaat worden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvda en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN