Eline Vedder (CDA): 'Problemen niet opgelost door stekker eruit te trekken'



Quote:
De problemen rondom de toekomst van de agrarische sector worden niet opgelost door de stekker uit het kabinet te trekken. Het CDA zal dat dan ook niet doen, zegt Kamerlid Eline Vedder.

Deel dit topic

Reacties

+4
klant
Die zit er ook alleen voor de centen
+3
Grasbaal
Quote Reactie van @klant:
Die zit er ook alleen voor de centen

Beetje kinderachtig om dit te zeggen, is een zelfde opmerking als dat boeren het alleen maar voor het geld doen.
+9
pieta
@Grasbaal Ze zegt dat de stekker er uit niet helpt om de problemen op te lossen. Dat kan ze niet weten. Om dat te weten moet ze er eerst de stekker uittrekken. Wel bekend is dat met de stekker er in de problemen niet opgelost worden.
+5
klant
@Grasbaal we weten toch allemaal dat d66 de oorzaak is van al deze ellende ook het cda en ook mevr vedderweten dat,dus wat is de reden om niet de stekker eruit te trekken, juist plucheplakkers.
+1
labella
@Grasbaal Serieus???
+2
Hooibaaltje
Zo gauw mogelijk er uit. Wat een zooitje,
Als ze eenmaal in de kamer zitten houden ze zich muisstil.
De maat is vol!!
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Hooibaaltje:
Als ze eenmaal in de kamer zitten houden ze zich muisstil.

Had je wat anders verwacht dan? Het is een CDA/ LTO-er.
Hooibaaltje
@kanniewaarzijn Die willen toch ook door boeren neem ik aan?
Anders kunnen deze partijen cda/lto er beter direct mee stoppen.
+2
labella
Zie hier, mijn verwachting wat betreft Eline Vedder bij toetreden tot de Kamer komt helemaal uit!!! Het is dieptriest maar de boeren hebben geen ene fuck aan Eline Vedder!!!
hans1980

+4
George
@hans1980 Wat een viezerd is die kale veganist , en hoe heeft die lul ooit voorzitter van NZO kunnen worden. Overal zitten die vuillakken geïnfiltreerd.
+1
producent
Dit kabinet wil nog zo veel mogelijk Nederlandse en Europese wetten vastleggen dat mocht er hierna een rechts kabinet komen, ze vast zitten aan bestaande wetgeving.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , toekomst , stekker en trekken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN