Undercover dierenactivist zelf verdacht van dierenmishandeling: 'Mezelf al lang veroordeeld'Quote:
Roel Binnendijk, een dierenactivist die in 2021 undercover beelden van dierenmishandeling deelde uit een slachthuis in Epe, wordt zelf verdacht van dierenmishandeling. "Ik heb mezelf al lang veroordeeld", vertelt hij aan RTL Nieuws.

Deel dit topic

Reacties

+7
de jonge
En terecht, 3 jaar lang daar ""undercover"" werken en dan met beelden naar buiten komen terwijl hij zelf toegeeft mee te hebben gedaan, wie zegt dat hij niet een ophitser was...het is net als mishandelingen tussen de buren 3 jaar lang filmen,ook nog meemishandelen (in een schriftje sorry zeggen tegen de buurvrouw,maar wel doorgaan ) en opslaan en dan met de beelden naar de politie gaan,(misschien omdat hij bang was dat een ander hem aan zou geven?)tsja dan ben je medeplichtig en eigenlijk behoor je in mijn ogen dan nog zwaarder gestraft te worden dan de anderen want je bent nalatig geweest om er iets aan te doen terwijl je wist dat het gebeurde en het ook nog zelf gefaciliteerd hebt .
Jannus
@de jonge Hij kan zelfs beticht worden voor aanzetten tot en zelf buitenbeeld blijven
+5
labella
Schandalig dat zo'n crimineel een podium krijgt op tv!
Twentsch Land
Goed dat dit aan het licht en in de media is gekomen.
jammermaarhelaas
Er zat er gisterenavond een bij OP1 van de NPO. Had 3 jaar undercover meegelopen, kon zijn verhaal doen en werd door menigeen aan tafel bijgevallen. Misschien dezelfde persoon?

Dat LTO desgevraagd als commentaar gaf dat de getoonde dierenmishandeling niet hoort plaats te vinden (woorden van die strekking) werd door de personen aan tafel als goedpratertje geduid.

En allen die het wel goed doen? Waarom die geen stem geven...?
labella
@jammermaarhelaas ja dat is hem!
de jonge
En dan zet ik nu deze er even neer en denk ik bij mezelf als er mensen compleet mishandeld worden horen ze in dit programma daar ook zeer verontwaardigd op te reageren toch? iets met selectieve verontwaardiging..bnnvara.nl/joop/artikelen/…
+1
de jonge
@de jonge

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dierenmishandeling , slachthuis en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2.820