Regelbrij nekt twee evenementen in Drenthe. BBB: 'Ga praten over wat wel kan'

Twee Drentse evenementen zijn afgelast vanwege strenge milieu- en natuurregels. „De provincie moet met het Rijksvastgoedbedrijf bespreken wat wél kan”, zegt Statenlid Wenda Bolhuis (BBB).

Deel dit topic

Reacties

+5
jan w
Ze zouden eens alle voetbalverenigingen moeten aanschrijven dat ze voor het weekend erop een stikstofrapportage moeten opstellen anders gaan de trainingen en wedstrijden niet door. Dit voor heel nederland en voor alle verenigingen en clubs.
Dan weet ik zeker dat er zo een opstand komt, dat heel nederland in 1 keer klaar is met dat hele gedonder rondom stikstof.
kaas
@jan w en wat denk je van de TT en formule 1
matt
dat vrijwilligers het bijltje erbij neer gooien, zegt ze. „Mensen steken in deze evenementen veel tijd en energie in de organisatie, dan is dit een enorme domper
Het is bijna zover,zonder genoeg “werkers”
Hebben de “tegenwerkers” geen werkmeer 🙂))
+2
oubi
NOGMAALS; het Nederland wat we kenden moet en zal kapot. In Den Haag zijn ze bezig met de grote herinrichting van Nederland zoals De Jong al aangaf. Gaat nog veel meer komen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's drenthe , bbb en natuurregels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN