Illustratie van: draaipiet

Open brief aan Arnout Jaspers, auteur van De Stikstoffuik, een clownesk boek vol leugens en verdraaiingen

Het is een boek met jouw vooringenomen opinie die stoelt op leugens, halve leugens en verdraaiingen van feiten en directe aanvallen op politici, wetenschappers en natuurbeschermers

Deel dit topic

Reacties

+1
Porky
Geneuzel van een figuur die geen tegenspraak dult, enkel zijn gedachte goed is de waarheid, wat een vies misselijk figuur is de vollenbroek.
+2
Jaap40
Het spel is 'nogal' op de wagen

De geloofwaardigheid van volenbroek wordt flink minder
+2
Weidezicht
@Jaap40 in de reacties krijgt vollenbroek aardig op zijn klote. Is ook wel weer een kut site die joop. Ben daar eens ingelogd, en driekwart van mijn reacties worden daar ook gewoon niet geplaatst. Lijkt nu.nl wel. Ze willen discussieren maar alleen met gelijkgestemden.
GJKlaassen
@Weidezicht die site is van zo'n linkse rakker die ook regelmatig mag aanschuiven op radio 1 om over politiek te praten.
+4
Albert Altena
Laten we hopen dat dankzij Vollenbroek de stikstof onzin goed in de publiciteit komt.
Net als Tjeerd de Groot die BBB groot gemaakt heeft.
+3
Jan-T
Hij vind zich zelf wel erg goed.
Mooi dat ie zich aangevallen voelt weet hij ook wat hij bij een anderen aanricht.
+1
kanniewaarzijn
Ik heb me net eens even door een deel van het "stukkie" (zijn eigen manier van schrijven) van Sander Wieringa heen geworsteld. Journalistiek onwaardig, alleen al de denigrerende toon waarop hij over een collega schrijft. Kennelijk is dat ter compensatie van een gebrek aan feiten. Hij pikt de 2 "schadelijke feiten" verzuring en vermesting eruit en beweert doodleuk dat die goed toetsbaar zijn. Verder een hele opsomming van Europese wet- en regelgeving, die weinig zegt over wat er werkelijk gebeurt. Maar aan het eind iets over de schrijver: Hij was 25 jaar onderzoeksjournalist en hoofdredacteur van het Financieel-Economisch Magazine van Elsevier (Zou hij daarom Syp Wynia zo afbranden?) Vast met ruzie weggegaan gok ik zomaar. En dan nog: sinds 10 jaar actief voor natuur- en milieuorganisaties!!!
kanniewaarzijn
@kanniewaarzijn Studeerde sociologie en houdt zich bezig met mediatraining, presentatietraining, communicatietraining, debattraining, verhoortraining, pr-training en nog een stuk of wat van die (coachings)zaken die noppes met stikstof te maken hebben. Doe me dan toch maar liever iemand als Jaspers met een bèta-achtergrond.
+16
Henk2
Hoe feller de reactie.
Hoe meer dat je weet dat je beet hebt.
+1
MBMB
Kijk eens aan: de MOB weet hoe laat het is: een aanval op wat onbenulligheden die de MOB betreffen maar over de werkelijke inhoud (en daar gaat het om hé Johan) geen komma: want DIE KLOPT. Het hele stikstofverhaal is drijfzand en Johan V. maakt er schandalig gebruik van door boeren proberen kapot te maken. Jouw tijd is nu snel voorbij. Ook waar hé Johan!
Dryfrmr
De naam mob zegt al genoeg: money over bitches.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN