Kabinet weet zich geen raad met stikstofbeleid na monsterzege BBBQuote:
Wat gaat er gebeuren met het stikstofbeleid? De BoerBurgerBeweging (BBB) boekte in alle provincies zo'n gigantische overwinning, dat er iets moet gebeuren. Dat vindt althans het CDA-deel in het kabinet, bij D66 denken ze daar anders over.

Deel dit topic

Reacties

PieropdenAcker
Whopper:
β€œ Hoekstra vindt dat politiek Den Haag zich deze aardverschuiving moet aantrekken. "Je kunt niet consequentieloos door op inhoud en op stijl. Je moet hier rekenschap van geven." Ook hier wilde Hoekstra niet zeggen wat er dan moet veranderen.”

Tip voor een goede Whopper: minstens drie schijven vlees!!

Mark Rutte:
β€œ Maar Rutte wilde niet zeggen wat precies: "Laten we de collegevorming afwachten."

Tijd is zijn grote vriend.
Groningen
Toeslagen
Tijd heelt alleen geen stinkende wonden meer.
Concept is over de houdbaarheidsdatum.

Rutte:
β€œ Rutte zocht nog wat ruimte in wat Johan Remkes het kabinet eerder had geadviseerd. Namelijk dat provincies in zeer uitzonderlijke gevallen het stikstofdoel van 2030 iets mogen oprekken.”

Mijn analyse:
β€œHet is een zeer uitzonderlijk geval β€œ

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's d66 , stikstofbeleid , boerburgerbeweging en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
990