PieropdenAcker


Topics
0
Reacties
0
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 9u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


23 Mrt 2023

Landbouwakkoord: Wie wind zaait zoal storm oogsten! - Farmers Defence ForceQuote:
Aan tafel bij het Landbouwakkoord? FDF wist direct al dat dat foute boel zou zijn! Niet omdat een Landbouwakkoord per definitie verkeerd is, helemaal niet, maar wél wanneer je als boerenbelangenorganisatie wordt gedwongen om naar de pijpen te dansen van Den Haag, met onrechtmatige en volstrekt uit de lucht gegrepen doelen en kaders. Claims op […]

1 reactie

22 Mrt 2023

21 Mrt 2023

LTO wil gesprekken voortzetten

boerderij.nl/lto-stikstofbeleid-moet-wezenlijk-and…

3 reacties


Coalitie blokkeert debat over verkiezingsuitslag, tot woede van oppositieQuote:
De voltallige oppositie in de Tweede Kamer is laaiend omdat de coalitiepartijen geen plenair Kamerdebat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen willen. GroenLinks-voorman Jesse Klaver had daarom gevraagd.

3 reacties

20 Mrt 2023

Kiezers die hopen dat na nu alles anders wordt, kunnen wel eens bedrogen uitkomenQuote:
Elke week schrijft politiek verslaggever Hans van Soest over wat er speelt in Den Haag in Onder Politici. Deze week: onze ‘akkoordendemocratie’ gaat aan veel kiezers voorbij.

3 reacties

19 Mrt 2023

CDA-lijsttrekker Drenth: 'BBB Gelderland wil ons stikstofbeleid voortzetten'Quote:
De CDA-vlag bij landbouwgedeputeerde Peter Drenth van provincie Gelderland hangt nog fier in top. De lijsttrekker wil best samenwerken met de BBB op het gebied van stikstof en denkt ook dat dit kan. 'Ik wil BBB feliciteren met de winst. Die partij heeft in eerdere debatten aangegeven dat het Gelders stikstofbeleid ook het beleid is dat ze wil gaan voeren. Dat zal dus het onderwerp van gesprek worden.'

8 reacties

18 Mrt 2023

Kabinet weet zich geen raad met stikstofbeleid na monsterzege BBBQuote:
Wat gaat er gebeuren met het stikstofbeleid? De BoerBurgerBeweging (BBB) boekte in alle provincies zo'n gigantische overwinning, dat er iets moet gebeuren. Dat vindt althans het CDA-deel in het kabinet, bij D66 denken ze daar anders over.

1 reactie


Bart 🥰 Caroline

Agractie wil dat volgende week tijdens de gesprekken over het Landbouwakkoord wordt afgesproken dat er geen restricties op landbouwgrond komen te liggen. Als dat niet gebeurt, heeft verder praten volgens voorman Bart Kemp geen zin meer.

De gesprekken over het landbouwakkoord gaan stroef, laat Kemp in een vlog weten: “We hebben een hele dag gepraat en zijn geen steek verder.” Volgende week wordt er twee dagen achter elkaar vergaderd

boerderij.nl/agractie-dreigt-met-opstappen-uit-lan…

4 reacties

17 Mrt 2023

Het nieuwe volkslied van Nederland

Een heerlijk nummer.

2 reacties


Boeren en tuinders rekenen keihard af met regeringspartijenQuote:
Boeren en tuinders rekenen de coalitiepartijen in de landelijke politiek keihard af op het gevoerde beleid. Het CDA lijkt de traditioneel grote boerenachterban kwijt te zijn. Ook VVD krijgt nog amper stemmen van boeren. Dat blijkt uit onderzoek dat Nieuwe Oogst hield onder bijna 2.000 mensen die actief zijn in de agrarische sector. 1.559 hiervan zijn boeren en tuinders.

12 reacties


Op het ministerie is denken over handreiking stikstof aan BBB begonnenQuote:
Ingewijden zeggen dat er ruimte wordt gezocht om in de provincies met BBB te gaan onderhandelen.

27 reacties

16 Mrt 2023

Briefje van Jan – aan het kabinetQuote:
Beste mensen, Eén plaatje, van vanochtend 8.18 uur. Van de NOS. Dit plaatje: Eén reactie, van gisteren. Van VVD-minister voor natuur en stikstof Christianne van der Wal. Deze reactie: “We weten dat…

2 reacties


Is Bart de Sjaak?

Landbouwakkoord 🤔❌❌
Landbouwnietakkoord🙏🙏 

0 reacties

15 Mrt 2023

Column

boerderij.nl/haagse-minachting-voert-de-boventoon/

7 reacties


Steeds minder boeren willen biologisch worden: ‘De consument is niet bereid de meerprijs te betalen’Quote:
EDE / HARSKAMP / BENNEKOM - De animo onder boeren om over te schakelen op biologische landbouw en veeteelt neemt af. Onder consumenten groeit het enthousiasme over biologische producten ook minder hard.

35 reacties