'Ook BBB zal moeilijke maatregelen moeten nemen'

Het kabinet zal de komende jaren rekening moeten houden met de BoerBurgerBeweging. Desondanks staat ook de BBB een aantal moeilijke besluiten te wachten, zegt hoogleraar Milieu en Duurzaamheid Jan Willem Erisman van de Universiteit Leiden.

Deel dit topic

Reacties

+4
ross
Klopt Erisman buiten flikkeren dat is een van de maatregelen
Kars
@ross idd, die ruifvreter als eerste
+2
apel
@ross da's dan weer niet zo'n moeilijke beslissing
mlkvhoudr
Erisman is best redelijk hier
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
Erisman is best redelijk hier

Joh, denk eens na! Wat ie hier zegt is: geef de BBB een zoethoudertje en ram dan de koers gewoon verder. Bovendien liegt ie ook nog: veel van wat men hier bedacht heeft komt helemaal niet van Brussel.
cornelissen
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
Erisman is best redelijk hier

Hij is nauw betrokken geweest bij de reductie van de rundveestapel op Schiermonnikoog. Het valt niet te meten in de luchtconcentratie ammoniak . Vreemd, maar daar zal hij wel een verklaring voor hebben. Laten we die eerst maar even horen.
+2
Erik1979.
Ja..... Deze 🖕 richting de EU als ze Nederland willen slopen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , duurzaamheid , boerburgerbeweging en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0