Illustratie van: Thijs-4620

‘Regering moet verder kijken dan enkel stikstof’: SGP dient een amendement in

De 24 miljard euro die de regering heeft uitgetrokken voor de hervorming van de landbouw, wordt te eenzijdig ingezet voor stikstofreductie. De SGP dient een amendement in dat de regering dwingt om verder te kijken dan de kritische depositiewaarde alleen.

Deel dit topic

Reacties

Claas 1986
Droogte is de laatste jaren veel schadelijker, zeker op de droge gronden
Jan-T
Quote Reactie van @Claas 1986:
zeker op de droge gronden

Wat denk je van de drinkwater bedrijven die het grondwater gebruiken als drinkwater en vervolgens de landbouw de schuld geven van vervuiling, als zij niet oppompen dan ziet de natuur er ook al heel anders uit, in droge zomers.
Nevergiveup
Ach SGP doet zijn best maar is ook een roepende in de woestijn zoals nu al jaren aan de gang is met Arius , meten ?, grijs voor groen , NOx voor NH3 etc. etc.

De wens denkende linkse elite heeft er gewoon schijt aan en drijft alles erdoor met liegen en bedriegen met als doel een beroeps bevolking te decimeren , de eigendommen te confisqueren en Vernederland aan de buitenlanders te geven.
+1
Weidezicht
@Nevergiveup je schrijft het erg scherp, maar alles overziende kun je niets anders concluderen. Het moet stuk lijkt het wel.
Kars
@Weidezicht moet kapot en dan kun je pas inrichten zoals je het wil.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw en sgp geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN