Arla betaalt ruim €2,00 na,ondanks lastiger 2022

Zuivelreus Arla ziet kans om na een lastig jaar toch een nabetaling uit te keren van €2,20 per 100 kilo. Dit komt bovenop een melkprijs van gemiddeld €52,00 per 100 kilo over heel het Noordwest-Europese werkgebied van de onderneming. Volgend jaar voorziet het een lagere melkprijs, maar weer betere resultaten.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
WOW
+1
amor
@hans1980 ik denk campina 3ct
hans1980
@amor minimaal
Putjeschepperr
@hans1980 0.3 komt eerder
+5
puddingbroodje
@hans1980 Friesland campina betaalt zonder prestatietoeslag al meer . Arla heeft iig een goed tweede halfjaar gehad.
ted9
@puddingbroodje Melkprijs van arla is bij 4.2v en 3.4e.
casev2
Als campina tot een vergelijkbaar bedrag weet te komen, kan je toch wel concluderen dat 2022 in de zuivelwereld een heel erg bijzonder jaar is geworden (in positieve zin).
bio boer
@casev2 nu zijn veel bulk producten goedkoper dan voor de huidige melkprijs kan lijkt mij eind 2021 en 2022 was het anders om
Hans van Bergen
Is stuk minder dan Farmel ook
+1
jvt
@Hans van Bergen klopt, maar heel eerlijk gezegd valt het me niks niet tegen, zeker gezien de netto uitbetaling totaal. Had meer consolidering verwacht en minder netto uitgekeerd.
+1
The_Milkman
Nog al logisch als je vantevoren al je nabetaling bepaald hebt in je melkprijssystematiek!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs en arla geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN