Geschrokken Kamer debatteert met ministers over gekkekoeienziekte en vogelgriep

De schrik zat er bij Kamerleden woensdag goed in toen zij hoorden dat de gekkekoeienziekte na bijna twaalf jaar weer is aangetroffen in Nederland. Landbouwminister Piet Adema meldde in diezelfde brief dat vogelgriep meer dieren het leven kostte. Niet 1,1 miljoen, maar 1,4 miljoen dieren zijn gedood.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Tuurlijk...daar is direct tijd voor ... gekke koeienziekte is een zoonose en dus kan het op mens en dier overslaan.

Er zal nog eens weer benadrukt worden dat minder vee oh zo groot van belang is ..... een amuse voor D’66 en partij voor de dieren met name.

Duizenden boeren met hun gezin en bedrijf is niet van belang, even een mededeling voor de reces de wereld in en dan lekker vakantie vieren ....
stefanus
@Twentsch Land Stond al langer geleden gepland
Grasbaal

bio boer
Dat wordt flinke heffing van diergezondheid fonds bij pluimvee

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , vogelgriep , dieren , nederland en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0