Buffer zone bemesten van 15 feb tot 1 maart

Van 15 feb tot 1 maart kun je de bufferzone op grasland gewoon bemesten. De beschikking gaat pas in per 1 maart, dus de buffer strook ook. Tjeerd had dit geitenpaadje door. Adema snapte dat niet. Maar dat geitenpaadje is niet meer dicht te krijgen in zoon korte tijd.

Deel dit topic

Reacties

GJKlaassen
En ook 2/12 mestplaatsingsruimte?
+3
dijkstra uit w
Ja en daarom telt de oppervlakte van de stroken dit jaar ook volledig mee voor de plaatsings ruimte is mijn mening. want volgens mij is er in de mestwet niet opgenomen dat je de gerbuiksruimte over een heel seizoen evenredig moet verdelen
+2
dijkstra uit w
En voor de volgende jaren heb je de mogelijkheid om het vee uit te scharen op de hectares bufferstrook. want je mag ze er weiden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bemesten en grasland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!