Nieuw rVDM: ‘Alleen de manier van melden verandert bij het boer-boer transport’

1 januari introduceerde de RVO het rVDM. Het rVDM levert, volgens rvo, een belangrijke bijdrage aan het beter in beeld krijgen van de vervoersstromen in de mestketen.

Deel dit topic

Reacties

diekman
Bevestigen lukt niet. Wat een bureaucratie.
Mooiproater
@diekman heb vanmiddag gebeld, dacht dat het hier ook niet lukte maar was wel goed doorgekomen. De ontvangende partij moet hem ook eerst bevestigen voordat hij geregistreerd komt te staan. Heb doorgegeven dat dit erg onduidelijk is en dat het veranderd moet worden, ze gingen er mee aan de slag en zullen binnen 5 dagen terug bellen. Het kan ook niet in 1 keer goed gaan........zucht
Cowboy3
@diekman Gewoon de papieren versie invullen en digitaal melden, dat kan nog tot maart.
hookwood
@diekman oh dus het ligt niet aan mij...
hookwood
@diekman werd net gebeld door de buurman, die had uitgevonden dat de te bevestigen transporten in rVDM app staan en dus niet bij de rVDM vooraanmeldingen.

Lekker duidelijk allemaal....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rvo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2.054
TREFWOORDEN