Mestbeleid 2023: wat gaat er wel/nog niet veranderen?



Quote:
De mestregelgeving is omvangrijk, complex en voortdurend in beweging. Als agrarisch ondernemer heb je bijna dagelijks met al deze regels en

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Wet verantwoorde en grondgebonden groei melkveehouderij: vooruitlopend op de door de minister aangekondigde intrekking zal RVO niet handhaven in lopende zaken waarin een overtreding heeft plaatsgevonden. Tenzij sprake is van een buitensporige overtreding of fraude.
Arnold1988
Excretieforfaits melkvee: de al in 2019 aangekondigde aanpassing van de mestnormen gaat ook in 2023 niet door. Het ministerie verwacht begin 2023 een besluit te nemen over de normen voor 2024. Lees meer.
Arnold1988
- Fosfaatbank: de introductie van de fosfaatbank is opnieuw uitgesteld. Ook voor 2023 komt er geen openstelling. In de loop van 2023 wordt besloten of de fosfaatbank dan opengesteld kan worden met ontheffingen geldend per 1 januari 2024. Lees meer.
Arnold1988
Wel het zuur
Niet het zoet

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mestbeleid , regels en Agrarisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0