Onrust over piekbelasters en stikstof rond feestdagen

Materieel gezien gebeurt er al zo'n drie jaar lang vrij weinig rond het stikstofdossier, maar voor oplaaiende emoties en psychologische oorlogsvoering blijft de kwestie wel zorgen. Dus ook de kerstvrede moest er aan geloven voor degenen die zich met dit dossier bezig houden. Zo was er LTO-voorzitter Sjaak van der Tak die in een interview in ledenblad Nieuwe Oogst aangaf dat hij al het gebakkelei met de overheid nu wel eens achter zich wilde laten. Niet meer steeds nee zeggen, maar ook graag een keer ja. Het wordt volgens hem tijd om eens tot zaken te komen met de overheid over het stikstofdossier.

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Is Sjaak de knuppel in het hoenderhok?
Albert Altena
Of hij geeft zich gewonnen!
Arnold1988
Kwa leeftijd lekker in een aanleunwoning van de kleinkinderen gaan genieten
Het is genoeg geweest
Hij laat alles in de (tomaten)soep lopen.
Albert Altena
@Arnold1988 Ik denk toch dat hij het met niet altijd nee zeggen, dat wij dat niet moeten doen.
En slaafs moeten worden.
+3
ted9
Als je als landbouwclubje gaat aangeven dat stikstof een probleem is voor de natuur en dat doet lto door overal in mee te gaan. Ben je af en kun je je beter opheffen om nog enigszins geloofwaardig te zijn tegen over de paar leden die je nog hebt.
Albert Altena
@ted9 Het is nog erger:
Toegeven dat landbouw het probleem is.
+1
stefanus
LTO adviseurs willen aan de slag tegen hoge tarieven maar als je lid bent krijg je wat korting. Lto is geen belangenbehartiger maar een commerciele onderneming.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's oogst , stikstof , overheid , piekbelasters en sjaak van der tak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0