'Samen zoeken naar grond van bestaan'Quote:
'Ik zie wanhoop in de ogen van heel redelijke mensen.' Bam! Dit citaat van Johan Remkes in zijn advies aan het kabinet komt nog steeds keihard binnen. Omdat het gaat over mensen. Mensen die me lief zijn, ook al ken ik ze niet. Collega-boeren die worstelen met de lawine aan regels. PAS-melders in spanning of er handhaving gaat plaatsvinden en de eersten waar een dwangsom is opgelegd. En het gaat ook over mij. Zonder vergunning, zonder PAS-melding. Hoe kom ik hieruit?

Deel dit topic

Reacties

Arnold1988
Wat verwacht de samenleving van ons boeren? En hoe kunnen wij daar invulling aan geven en met waardering ons geld verdienen? Durven we onze manier van werken los te laten? Durven we elkaar de hand te reiken? We zoeken samen naar grond van bestaan.
Arnold1988
1e vraag: ETEN!
2e vraag: werken ipv typen
3e vraag: zou ik niet loslaten. Waarom loslaten?? Is voedsel produceren iets crimineels geworden? Zijn wij Nederlandse boeren een stelletje milieuvervuilende eikels?
4e vraag: ben ik heeel voorzichtig en kieskeurig in
5e punt: heb bunders genoeg. Zo niet, dan teken ik wel grond van een akkerbouwer in. Ik ga niet zoeken

Kijk, problemen kun je ook maken wanneer je je verveeld. Misschien dat daar een aparte site voor op te zetten is
Bijvoorbeeld: nieuwste oogst.
kanniewaarzijn
Vind het ook een beetje een zeververhaal.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies , grond , regels , spanning , remkes en pas-melders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
823