Illegale stikstofuitstoot industrie

Als de komende jaren de stikstofuitstoot in kaart wordt gebracht van de gehele uitstoot van de industrie hoe dan verder?
Deze uitstoot is nu nog maar voor een klein gedeelte in beeld.
Moet dan de helft van de industrie verdwijnen?
Stel een boer met 100 koeien doet mee aan de stoppersregeling.
Deze man stopt en gaat als ondernemer verder en koopt 100 vrachtwagens.
De koeien weg en de vrachtwagens er voor terug.
De stikstofuitstoot op papier is lager maar in de praktijk....???

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Klopt
Maar dubbele agenda (WEF) zegt dat boeren weg moeten uit Nederland op welke manier dan ook , alles plant based
bio boer
@hans1980 voor plantenteelt is toch ook boer nodig dus zou je stimulatie omschakeling akkerbouw die soja en veldbonen gaat telen verwachten
BertK
Met het in kaart brengen van de overige uitstoot buiten de landbouw bestaat het risico dat bijvoorbeeld industrie stikstofrechten moet gaan kopen net zoals bijvoorbeeld Schiphol en het Havenbedrijf Rotterdam nu al doet. Drie keer raden waar dat vandaan komt. Daarom hoeft het rijk nu ook alleen maar met spoed achter de piekbelasters aan, de rest van de boeren wordt wel door het overige bedrijfsleven uitgedund.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , uitstoot , man , stoppersregeling en stikstofuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!