VVD: handhaaf Aerius

Zijn er nog VVD aanhangers........??

Quote:
De VVD-leden willen Aerius blijven gebruiken bij de vergunningverlening.

Deel dit topic

Reacties

+21
rene-de-jong
Gewoon net doen of het werkt, doen we met onze minister-president immers ook
bio boer
Wat is alternatief om te onderbouwen of je schade brengt aan de natuur de hoeveelheden zijn zo weinig dat het mij niet meetbaar is 20.000 x een beetje worden wel factor die invloed op het type natuur kan hebben
Grasbaal
93% wil wel de pasmelders legaliseren...

(klik om te vergroten)

+4
matt
@Grasbaal 7%van de VVD wil ze dus gewoon laten verrekken.
+10
rene-de-jong
@Grasbaal Thom wil ook even de blits maken door dit te roepen "PAS melders scherp op het netvlies" echter een oplossing heeft hij niet paraat, net als de stikstof minister van dezelfde VVD.

Aerius in de lucht houden zal hier geen oplossing voor zijn.

Het grootste deel van de PAS melders zou eigenlijk helemaal geen vergunning nodig zijn, het ontbreekt namelijk aan de juiste onderbouwing voor een drempelwaarde.
Het weglaten of beter gezegd het ongeldig verklaren van een drempelwaarde is pure luiheid en angst voor de MOB.

De RvS benoemd dit onderdeel in ro10 van de PAS uitspraak; aan de late kant ingediend waardoor de MOB het niet heeft kunnen beoordelen......... en daarmee laten ze advies memo van het RIVM buiten de uitspraak !!

Recent heeft TNO nog maar eens weer aangetoond dat een drempelwaarde van 1-10 mol wel kan net als het Duitse BVG.

De Duitse 'RvS' (BVG) haalt zelfs de PAS uitspraak van het Hof ('18) aan, en meent dat het zeer goed mogelijk is om een drempelwaarde te behouden op het oude niveau en zet daarom een lagere rechter (OVG) terug in het hok.
De PAS uitspraak gaat over het SYSTEEM zegt het BVG (Duitse 'RvS') terecht; PAS voldoet niet voorsorteren mag niet. (punt)

Moeilijke en ingewikkelde taal voor velen, maar gelukkig zijn er mensen die dit in juridische taal kunnen omzetten zodat dit straks bruikbaar is.
Zo iemand hebben we gevonden en de eerste juridische toets is nu gaande.

Indien gewenst dan kan dit namens de sector worden ingezet, het kan ook in onze computers blijven zitten en delen er van voor een enkele PAS melders gebruikt worden of als onze eigen bedrijven in gevaar komen.
De mensen die dit maken en beoordelen rekenen wel wat voor hun tijd, wat ik en bijvoorbeeld John NIET doen.

Misschien dat het lidmaatschap van de VVD ook opgezegd kan worden en deze poen aan SSC beter besteed is ?
bio boer
@rene-de-jong volgens zij vanderwal was drempel waarde mogelijk was
jan w
Aerius, een programma wat geschreven is in opdracht van ons kabinet. Geschreven door 1 persoon Marc Walmot ? En nooit door iemand is gecontroleerd. De rest van europa werkt met het door TNO geschreven programma Lotos-euros.
Volgens dit systeem voldoet de land en tuinbouw al dubbel en breed aan de eisen van 2030.
Alleen bij overschakeling zouden de PasMelders nog niet geholpen zijn.
+1
BertK
@jan w Dat zou toch (voor een deel?) wel zo kunnen zijn. Daar waar je onder de KDW (weg ermee!) duikt, is er ruimte voor nieuwe vergunningen. PAS gaat over weinig, dus er kan veel met weinig ruimte. Hoe dan ook, in de onzinnige gedachtenwereld van LNV ben je iig dichter bij het punt waar ruimte ontstaat doordat je onder de KDW komt. Voeg daar aan toe onderscheid tussen NOx en NH3 en we leven in een heel andere wereld.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd , aerius en vergunningverlening geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!