VIDEO: Vlog van Mark: "Is er beweging? Wij hebben onze grenzen gesteld. Regering mag reageren."



Quote:
Vandaag gesprek in het Catshuis gevoerd. Hier een korte samenvatting.Vergeet niet om je te Abonneren op dit kanaal!Daarnaast wordt het op prijs gesteld om te...

Deel dit topic

Reacties

hans-hans
matt
@hans-hans Mark groeit wel in zijn vlogs.
ted9
@matt Hij heeft ook optijd weekend, zo te horen😆
BertK
Hoor ik 'm nu zeggen dat fdf voor een beter compromis gaat?
Twentsch Land
Dat er wat staat te wachten staat vast .... als er een compromis is waar alle behartigers zich redelijk in kunnen vinden moet worden toegehapt.

@BertK
+1
BertK
@Twentsch Land Op basis van een onjuist model en een onvolledig geanalyseerd probleem? Een deel van de collega's mag ophoepelen en niet verder op een andere locatie in Nederland? Omdat de overheid niet alle bedrijven die een vergunning zouden moeten hebben in zicht heeft? Omdat het beleid een juridische fuik voor zichzelf en haar burgers heeft gecreëerd? Omdat je gewoon je gelijk niet halen kunt?
Twentsch Land
Een deel van de collega's mag ophoepelen en niet verder op een andere locatie in Nederland? Omdat de overheid niet alle bedrijven die een vergunning zouden moeten hebben in zicht heeft? Omdat het beleid een juridische fuik voor zichzelf en haar burgers heeft gecreëerd?

Kijk en dat is nou juist voor de belangenbehartigers niet acceptabel ......dus !

Ik zei een constructie waar alle belangenbehartigers zich redelijke wijze in kunnen vinden.

Bedenk goed dat de trein niet stop is te zetten ... wel routes uitstippelen.

@BertK
jan 10
Tjonge wat een tering herrie op de achtergrond,vliegtuigen en Auto,s zo te horen,maar het is wel tekenend voor de opgave waar we voor staan:😁

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0