Met control-F door de vergunningen: zo wint Johan Vollenbroek keer op keer zijn rechtszaken



Quote:
Johan Vollenbroek | Stikstofactivist: Zijn rechtszaken over stikstof hebben impact op het hele land. Een uitspraak over CO2-opslag komt er aan. Milieuactivist Johan Vollenbroek blijft er rustig onder. „Ja, dat heeft wel gevolgen.”

Deel dit topic

Reacties

+2
Vantveen
Zonder betaalmuur.

12ft.io/proxy/…
hans1980
Nu weer met Remkes, die de kritische depositie eruit wil slopen. Nou, prima, fantastisch voor ons, want dan blijft er geen vergunning meer overeind. Die depositiewaarde is een Europees concept, het enige wetenschappelijk gevalideerde meetmodel om de neerslag van stikstof op de natuur te meten. Dat kun je niet zomaar van tafel vegen.”
+2
BertK
@hans1980 Dan graag ook een Europees rekenmodel ipv Aerius.
hans1980
@BertK zeer correct
spotmelker
Quote Reactie van @BertK:
graag ook een Europees rekenmodel

Graag? Helemaal géén rekenmodel. Simpele robuuste wetgeving. Veebezetting die overeenkomt met fosfaatevenwichtsbemesting. Klaar! Al dat gereken/redeneer/doe over stikstof slaat nergens op en zal ook nooit tot enig resultaat leiden op welk gebied dan ook.
+1
jan 10
Ben benieuwd wanneer er een kantelmoment komt,want zo kan hij niet door gaan,er is bij elke activiteit wel wat mis,hij legt er een schep zout op en hupseke,alles ligt plat...
Wordt tijd voor een nieuw bestuur in nl die dit soort verdien modellen aanpakt.
hans1980
@jan 10 het is een veganistische activist

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en uitspraak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN