Gaat Provincie Brabant haar boeren compenseren na afschieten emissie arme vloeren?

Dit moet wel

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Zal wel zo’n loopje krijgen net als de pas en geld krijgen ?

Het geld is op, althans voor dit soort zaken.
Newholland12
Enne...andere provincies niet
Zodadelijk zal er wel een persco komen met Carola
Staggie is al gevlucht
Carola zal wel zeggen: ik ben de juiste vrouw op de verkeerde plek, hasta la vista!
kanniewaarzijn
Manmanman....niet meer te filmen!
slagakker
Heb in mijn stal ook emmisie vloeren liggen meerkosten tov gewone roosters 50000 euro. Liggen nu 8 jaar ben vorig jaar gestopt met de melkveehouderij. Maar als dit echt zo is dan gaat er een schadeclaim richting provinciehuis in Den Bosch. Gaan we wel zien waar dit eindigd. Wij hebben een swaans vloer en die is nog niet gecanceld.
Hans van Bergen
Ik zal het nog eens uitleggen. Al jarenlang heeft het communistisch beest geprobeerd boeren kapot te maken. Zo ook met de vloeren. De SP Brabant heeft tot hun laatste adem ALLES uit de kast gehaald om samen met cda/zlto de dure vloeren erdoor te rammen. Tegelijkertijd en op het zelfde moment procedeerde ze nu vermomd als MOB TEGEN de vloeren. En zo werkt het.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brabant en emissiearme vloer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0