Boeren scharen zich vierkant achter LTO-voorzitter tijdens stikstofprotest in Oostburg: ‘Sjaak gaat het voor ons regelen.”

Terwijl in Den Bosch natuurbeschermers schaterlachend het provinciehuis uit lopen na een ‘kan niet beter’ overleg met stikstofminister Christianne van der Wal, staat LTO-voorzitter Sjaak van der Tak maandag in Oostburg op een veld met 150 boze en bezorgde boeren. ,,Praten met het kabinet? Dan moet eerst de stikstofkaart van tafel!”

Deel dit topic

Reacties

+5
George
Scharen zich achter v d Tak? Ik denk dat je dan wel heel naïef bent.
Twentsch Land
Scharen zich achter van de tak ..... dat groepje van 150 boeren !

Geef het geen podium want een dergelijk bericht begroot op nog geen half procent van de boeren heeft feitelijk geen inhoud.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bosch , stikstofminister , christianne van der wal , Stikstofkaart en sjaak van der tak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.640