Han Lindeboom D66, wetenschapper is om!


Deel dit topic

Reacties

Weidezicht
Dus wordt hij als d66 lid geroyeerd.
hans1980
@Weidezicht Wetenschapper vs loopjongen Kaag (Tjeerd)
Weidezicht
@hans1980 tjeerd is geen loopjongen, die voert zijn eigen strijd, met steun van zijn partij uiteraard, maar hij gelooft heilig in zijn eigen verhaal, althans het doel.
+5
weurding
@Weidezicht Tjeerd is een vieze ginnegapper, ongelofelijk
+3
Hans van Bergen
Tjeerd ia wel eerlijk. Dat kan ik wel waarderen. Cda daarentegen ZEGGEN voor platteland op te komen maar laten boeren vallen als een hete pot thee nadat somigen nog op ze gestemd hadden
+9
Twentsch Land
Ik vindt tjeerd helemaal niet eerlijk... wetenschappers snoert hij de mond en terwijl hij weet dat de berekeningen niet correct zijn blijft hij toch volhouden dat de berekeningen correct zijn.

@Hans van Bergen
+4
matt
@Hans van Bergen flikker toch op Tjeerd eerlijk met zijn kringloopverhaal,en de boeren helpen.
Een grote leugen!
Hans van Bergen
@matt Dat klopt idd hij roept al tijden lang dat er een nieuw verdienmodel en weet ik wat meer moet komen en daar hebben we niks van gezien. Maar goed ik heb niet op een partij gestemd die d66 beleid keihard staat te verdedigen en ik ben geen lid van een stands organisatie die nauwe banden met zon partij heeft
de jonge
@matt hij wil de boeren vast helpen.. de afgrond in!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's han , lindeboom en d66 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!