Illustratie van: Fendt

Stikstof- en CO2-problematiek zet streep door Julianadorp Power Festival

Den Helder – Het Julianadorp Power Festival (JPF) gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft noodgedwongen de stekker uit het evenement moeten trekken, zo laat Jan Romar weten. De reden ligt in de stikstof- en CO2-problematiek, het festival kan niet aan de eisen voldoen en krijgt doordoor geen vergunning. “Bij de opbouw, afbraak, het …

Deel dit topic

Reacties

oubi
Hadden toch zo beetje kunnen leasen bij een boer die wat over heeft.
+4
Jannus
Zat vanavond even te kijken naar een herhaling van brommers kieken en als je dan ziet wat er toen op het platteland aan vrije gemeenschapscultuur heerst in beeld werd gebracht zouden ze dan in Den Haag niet door hebben dat het protest van bijna 3 jaar een diepgewortelde samenhorigheid🔱🔱🔱 zit die niet zomaar even aan de kant te zetten is door iets dat men daar bij elkaar aan het fantaseren is aan wens natuur??

Er werd toen helemaal niet nagedacht over stikstofprofetién

+1
paul1
Waarom mag formule 1 dan wel ?
+4
Zwaagdijk
@paul1 geld en macht…
ambu954
@Zwaagdijk koningklijk huis invloeden
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @ambu954:
koningklijk huis invloeden

Nee, genoeg geld om de juiste advocaten in te huren.
+4
achterhoeker2
@paul1 prins bernard jr

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's power , evenement , opbouw , stekker , vergunning en den helder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2.653